Survivor 2016 - 59.Bölüm Yorumları

Gizem Memic yalnizlik senfonisi ile muhtesem performans gosterdi bence haketti 1.olmayi :ok:

Onda hem fikirşz :X mağdur edenler utansın :A semihin suçu ne?
Birde şiir okuyacan sandım veya etkilenmedim gibi cümleler kuruldu.Semih'inde morali bariz bozuldu.

Bir not daha Semihi alkışlamayan gönüllüler Semih onlar kalktığında tek tek alkışlıyordu.İşte bu yüzden sonuna kadar Semih Öztürk

Şimdi bu skecin mizah olduğunu kavrayamayan gerizekalı fanlar TT çalışması başlatacak Twitter'da :A Aha buraya yazıyorum :)

Skeçlerde en başarılısı Oğuzhan Koç bence. :)

Şimdi bu skecin mizah olduğunu kavrayamayan gerizekalı fanlar TT çalışması başlatacak Twitter'da :A Aha buraya yazıyorum :)
Program en iyi yerinde kapatıp trol ROK'u da açamıyorum. :)

Son düzenleme:
Ogi Semihi efsane taklit ediyor koptum :kiki:

Harbiden ben de aynı durumdayım :A Beyaz futbol bu akşam efsane olur Rasim Beşiktaşın klanı olarak çalışacak derbi için :A

Ogi Semihi efsane taklit ediyor koptum :kiki:

Harbiden ben de aynı durumdayım :A Beyaz futbol bu akşam efsane olur Rasim Beşiktaşın klanı olarak çalışacak derbi için :A
ccdc07a02aa633bd9e0415f43f43ee78.jpg

Mehmet takliti çok başarılı olmuş.. o bozuk türkçesini dinlemek çok keyifliydi.

Skec cok uzunmus. Önceki skec daha iyiydi. Burda cogu iyi degildi.

Haftaya tüm Fenerliler Galatasaraylı mı şimdi? :)) @-KADİR-
galatasaray dan ümidim yok zaten bjk yi yenecek güçleri yok güçleri olsa bile bu maça fazla konsantre olacaklarında sanmıyorum bjk 3 atar biz tarihi farkı kaçırdık bjk rahat bir gailibiyet alır
ama kupa finalinde gs bizim karşımıza çıktığında hesap kesimini yaparız gs yi avrupa kupalrından 2 yıl uzakta tutmuş oluruz
benim sezonun geri kalanından beklediğim durum bu

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs