Maskeli Fedai
Favori Üye
Şaka maka adam yine mağdur olduSemih de çok uzatıyor yabide kasıldı kibar olayım derken
Neyse finalde 1.olur artık![]()
Kesinlikle öyle kaba bir tavrı haketmedi
Şaka maka adam yine mağdur olduSemih de çok uzatıyor yabide kasıldı kibar olayım derken
Neyse finalde 1.olur artık![]()
Ne varmis carsafda? Neyse senle giyim tarzlarini tartisacak degilim ama bence o hepsinden daha hos görunuyor@Çiğdem- kılıklı kıskanç, olmadı çarşafla çıksınlar mutlu olursun musun?![]()
Onda hem fikirşzŞaka maka adam yine mağdur oldu
Kesinlikle öyle kaba bir tavrı haketmedi![]()
Birde şiir okuyacan sandım veya etkilenmedim gibi cümleler kuruldu.Semih'inde morali bariz bozuldu.Onda hem fikirşzmağdur edenler utansın
semihin suçu ne?
40 derece sıcakta tulum giymiş ne var kıyafetinde diyorsun? Bence de tartışmayalım.Ne varmis carsafda? Neyse senle giyim tarzlarini tartisacak degilim ama bence o hepsinden daha hos görunuyor
Program en iyi yerinde kapatıp trol ROK'u da açamıyorum.Şimdi bu skecin mizah olduğunu kavrayamayan gerizekalı fanlar TT çalışması başlatacak Twitter'daAha buraya yazıyorum
![]()
Harbiden ben de aynı durumdayımSkeçlerde en başarılısı Oğuzhan Koç bence.
Program en iyi yerinde kapatıp trol ROK'u da açamıyorum.![]()
Ogi Semihi efsane taklit ediyor koptum
Harbiden ben de aynı durumdayımBeyaz futbol bu akşam efsane olur Rasim Beşiktaşın klanı olarak çalışacak derbi için
![]()
Skeçlerde en başarılısı Oğuzhan Koç bence.
Program en iyi yerinde kapatıp trol ROK'u da açamıyorum.![]()
Haftaya tüm Fenerliler Galatasaraylı mı şimdi?Ogi Semihi efsane taklit ediyor koptum
Harbiden ben de aynı durumdayımBeyaz futbol bu akşam efsane olur Rasim Beşiktaşın klanı olarak çalışacak derbi için
![]()
Kazanırsak Aziz Yıldırım Galatasaray kombinesi almazsa adam değilimHaftaya tüm Fenerliler Galatasaraylı mı şimdi?) @-KADİR-
Ahahaha adam yaa
Ahmet Çakar'dan seninkilere:Kazanırsak Aziz Yıldırım Galatasaray kombinesi almazsa adam değilim
Ahahaha adam yaa![]()
galatasaray dan ümidim yok zaten bjk yi yenecek güçleri yok güçleri olsa bile bu maça fazla konsantre olacaklarında sanmıyorum bjk 3 atar biz tarihi farkı kaçırdık bjk rahat bir gailibiyet alırHaftaya tüm Fenerliler Galatasaraylı mı şimdi?) @-KADİR-