O eski Türkiye'de kaldı Ben yeni Türkiye'ye ayak uydurmuş bir elitim artıkDiriliş izlerken zaman geçmesin diyorsun ama o nolcek
O eski Türkiye'de kaldı Ben yeni Türkiye'ye ayak uydurmuş bir elitim artıkDiriliş izlerken zaman geçmesin diyorsun ama o nolcek
Sen enbaştan izleme aga zaten spoide yedin başlamaAga bana çok uzun gelmeye başladı Türk dizileri Şimdi diyeceksin ki ''Sanki bana uranyumu parçalıyorsun nasıl zamanın yok'' diye Haklısın
Ulan böyle mi söylenir Hem merak uyandırıp hem tıklatma diyorsun yedim işte spoilerı
Çevrende ve internette duymaman imkansız zaten kankaO aksiyon sahnelerini ağzım açık izledim zaten. Bak yine hatırladım gaza geldim.
Ne mutlu işte. Sonunda sen de doğru yolu buldun.
Çok kötü olmuş öğrenmen.
Yabancı dizi izlemiyorsa duymazÇevrende ve internette duymaman imkansız zaten kanka
Yazıklar olsun yıkıldım şu an @Since2011 bunun bedelini alayımıza kokorec ısmarlayarak ödemeliBen söylemezdim kardeşim. @Doğu
Haha okumadım@Doğu sen okuma gıybet yaptımbak yine okuyacak şimdi
Yetmez o birkaç yemek daha lazımYazıklar olsun yıkıldım şu an @Since2011 bunun bedelini alayımıza kokorec ısmarlayarak ödemeli
Haha okumadım
Sherlock da GoT gibi beklemeyi öğreten dizidir.@Doğu sen okuma gıybet yaptımbak yine okuyacak şimdi
5 sezonluk spoiler verdi. Bence de cezası olmalı.Yazıklar olsun yıkıldım şu an @Since2011 bunun bedelini alayımıza kokorec ısmarlayarak ödemeli
Haha okumadım
Diziyi izle kanka o kadar da çok önemli birşey değil .Yazıklar olsun yıkıldım şu an @Since2011 bunun bedelini alayımıza kokorec ısmarlayarak ödemeli
Haha okumadım
Nasıl önemli değil lan Eski Vadi'ye başlayan birine Süleyman Çakır ölecek demek gibi bir şey buDiziyi izle kanka o kadar da çok önemli birşey değil .
Sherlock çok acımasız ama kanka.2 senede 1 adamlar 3 bölüm çekiyorSherlock da GoT gibi beklemeyi öğreten dizidir.
Ben sana okuma dedimNasıl önemli değil lan Eski Vadi'ye başlayan birine Süleyman Çakır ölecek demek gibi bir şey bu
Ki Çakır falan hikaye yani. Sen bu diziyi bir izle adam gelmiş geçmiş en iyi dizi oyunculuk performanslarından birine imza atmış. Belki de en iyisi.Nasıl önemli değil lan Eski Vadi'ye başlayan birine Süleyman Çakır ölecek demek gibi bir şey bu
Hacı sen uyu dün bu @Since2011 5'te geldi o saatte çıkar Ben daha GoT izleyecem belki sonra yine gelirimSaati 4 yaptınız yine uykum gelmeye başladı gençlik
Bak şimdi GOT ile ilgili spoiler mesajları yazdırma
Aynen ya çok caniler.Sherlock çok acımasız ama kanka.2 senede 1 adamlar 3 bölüm çekiyor
La zaten ha şimdi alacağım herhalde. Gerek yok öyle şeylere.
Eski Vadi ile hiçbir şey kıyaslayamam. Kıyaslanmasını kendime teklif dahi edemem kusura bakmaKi Çakır falan hikaye yani. Sen bu diziyi bir izle adam gelmiş geçmiş en iyi dizi oyunculuk performanslarından birine imza atmış. Belki de en iyisi.