Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

aaa hazır burdayken kullan oylarını bence rahat et hep oylama sonucuna 2 dakıka kala geliyorsun bir gün yiyeceksin -15 puanı şutlanıp görüceksin :F:F:F

Biri git diğeri kal diyor.Biri kaç diyor diğeri dur diyor.Ama başımın üstünde kalbimin yeri var bunu o da biliyooor.Byyys

önce hele kendini kurtarmaya bak :) berbat bir şarkıyla gelmişsin :))

aaa hazır burdayken kullan oylarını bence rahat et hep oylama sonucuna 2 dakıka kala geliyorsun bir gün yiyeceksin -15 puanı şutlanıp görüceksin :F:F:F

perşembe 20:00 sen bu gece kullan örnek ol :A:A:A
assolistler en son çıkar :))
tarkozun elenmesi için son puan durumunu bana yolla ona göre diğerlerini ayarlayayım anlaştığımız gibi :))

Tarihi bir rekora (kendi adıma) imza atıp ilk defa oylarımı erken gönderdim kayıtlara geçsin :A

bende bir izleyeyim hele gece gözüyle durumlar nedir ne değildir az sonra değerlendirmemi yaparım :)

umarım geçen seferki hatayı yapmamışsındır :)
Ben hata yapmam :A Artık başkan yardımcılığı apoletim de yok :A Baskıcı rejime boyun eğmeyeceğiz :)

Uzun uzun yorumla bakalım :)

Ben hata yapmam :A Artık başkan yardımcılığı apoletim de yok :A Baskıcı rejime boyun eğmeyeceğiz :)
dört şarkıya 3 yıldız verdim
bir şarkıya 4 yıldız verdim
üç şarkıyada 2 yıldız verdim ?
gönül isterki aynı yıldızı alan şarkılar aynı puanı alsın ama bu mümkün değil o yüzden kaşına gözüne öteberisine bakarak birini ön plana birini arka plana atmak şart :)

geniş yorumum bu kadar :)

dört şarkıya 3 yıldız verdim
bir şarkıya 4 yıldız verdim
üç şarkıyada 2 yıldız verdim ?
gönül isterki aynı yıldızı alan şarkılar aynı puanı alsın ama bu mümkün değil o yüzden kaşına gözüne öteberisine bakarak birini ön plana birini arka plana atmak şart :)

geniş yorumum bu kadar :)
Klibi nasıl buldun :A

gagalara gelesice.ss
giphy.gif

giphy.gif

@Doğu da bu aralar khalesi gibi kendine yeni standartlar çizdi artık +18 lere gelmiyor mülayim bişey oldu çıktı başımıza :)
yalnız kurtuluşu yok eskiden yediği hurmaları hep gözüne gözüne sokucaz :))
Aynen bir değişikliktir gidiyor çözemedik daha henüz. :A Uyku düzenini dengeye getirmeye çalışıyor sanırım. :A Ama çok zor bunu sağlaması, adam sabah yatıp akşam kalkıyordu ha deyince düzelmez ki. :A

Aynen bir değişikliktir gidiyor çözemedik daha henüz. :A Uyku düzenini dengeye getirmeye çalışıyor sanırım. :A Ama çok zor bunu sağlaması, adam sabah yatıp akşam kalkıyordu ha deyince düzelmez ki. :A
@Doğu da bu aralar khalesi gibi kendine yeni standartlar çizdi artık +18 lere gelmiyor mülayim bişey oldu çıktı başımıza :)
yalnız kurtuluşu yok eskiden yediği hurmaları hep gözüne gözüne sokucaz :))
La bari uyumamı bekleyin team gıybet :A

üçbeş gün dener sonra vazgeçer zaten :) bir ara bende öyle bir hastalık başlamıştı artık kendime çekidüzen vericem diyordum plan proğram yapıyordum güzelgene bir liste hazırlıyordum sonra araki listeyi bulasın bir kaç hafta farklı farklı liste yaptım ama listeye uyma konusunda sıfır çaba ...:) işin en güzel tarafı listeyi hazırlamaktı listeye uymak ise en berbat kısmı :) sonra üç beş tane taptaze listem oldu ama ben aynı ben :) değişen bişey yok :)
doğuda bir kaç hafta kendine liste yapıp dursun sonunda birkaç listesi olacak o kadar değişeceğini sanmam :)

Ya o değilde sen 3'te yatıyorsun sabah 7-8 gibi kalkıyorsun. 😱 Nasıl dayanıyorsun. :F