- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
@OzaN tüm açıkları ne hızla kapatıyor ) bir dizinin verdiği açıkları fanları dizinin sorumlularından önce kapatıyorsa o dizinin sırtı yere gelmez
köpeklerin ne olduğu sorusunu bende anlamadım yani büyük ihtimalle karğaşadan kaçtılar sanırım biz göremedik birde tazıydı zaten cinsleri insan gözünün alğılamayacağı bir hızla kaçmış olma ihtimalleri yüksek radarımıza yakalanmadılar ?
gelenlerin üstünün kuru olması ise göz yanılgısıdır yine ıslak elbise karlı havada kuru gibi gözükür ordanda durumu bu şekilde kurtardıkmı pek sorun kalmıyor geriye @OzaN ın dediği bilinmeyen köprü formülü pek mantığa uymuyor sansa ile theon iki çift lafın belini kıramadı daha? o kısa süre içinde kovalayan vatandaşlar olmayan köprüyü keşfedip geçmiş olamazlar
snow çipinin ölmemiş olma ihtimali çok yüksek banada öyle geliyorki bu morfolojisi değişen kızıl kadın enerjisini onu yaşatmak için harcayacak )
arya lı sahneler çok hoştu özellikle o döven kız bir ara dalıp soyunsa ne güzel olur diye düşündüm ama olmadı işte
asıl olay khalesiyi götüren dothrakların sohbetiydi ne kadar özgürce şov yapıyorlar orda sahnenin renklenmesi için eşek herifin katkısı varmıydı yokmuydu tam bilemiyorum ingilizceye hakim olmak lazım onu çözmek için
deli ejderhadan iyilik beklemiyorum çünkü çok dengesiz khalesiyi kurtarırken yanlışlıkla diğerleriyle birlikte pişirebilir
o dönem DNA diye bir olay yok nasıl ols?a halkın içinde sözü geçen üç beş asil açıklama yapıp çip snow aslında sadrazamın sol başağı diye açıklama yapsa herkes inanmak zorunda kalır işin aslını çözmek zor iş
Kovalayanlar avuçlarının içi gibi biliyordur oraları keşif yapmalarına gerek yok ki.