Survivor bitene kadar başlarSeda Hanım geldi, dünkü sözü konuşuyorlar şimdi.
Kavga yok şimdilik.
Oyun bitti, açıp izle diyom işte ne var bunda anlaşılmayacak
Haftanın birincileri olay zatenSurvivor bitene kadar başlar![]()
Survivorda oyun bitti Kanal D'yi aç diyom.@Yiğitt neyi izliyim ne diyon ya![]()
O kısımda saçmalamışım biraz sanirsam@Yiğitt sen bana kanal d yi ac demedin ki ben seni anlamiyorun dedigim mesajdan önce sen bana bir insanin fikri neyse zikri de odur yazdin burda nerden kanal d yi ac sözü ben göremedim sen gördüysen anlatsenin yüzünden anlasamiyoruz
![]()
![]()
Bazen sahte kavgalarini izlemek zevkli. Dizi gibi bakiyorum ama 2 haftadir izlemedim. Bu aksam girecek kiz nerdeyse tum erkeklere talip olacakmis. Bol kavgali bir hafta izlersin@Forumdash oylama kısmında kavga var fragman çıktı az önce![]()
Ben her gun izliyirum, beklerim seni de yoruma.Bazen sahte kavgalarini izlemek zevkli. Dizi gibi bakiyorum ama 2 haftadir izlemedim. Bu aksam girecek kiz nerdeyse tum erkeklere talip olacakmis. Bol kavgali bir hafta izlersin![]()
Konuya etiketleBen her gun izliyirum, beklerim seni de yoruma.
Aynen bu hafta Cansu gidiyomuş ve yeni bir kız gelmis.Bağımlılık yaptı valla dediğin gibi dizi aynı.
![]()
Eski mi yoksa tr de mi yayınlanmayan?Atakani sporu var a sporda manyak maç oluyor
Yok atakanin maçı değil. kiksbox maçı manyak maç oldu eşi de konuk anlatımciydiEski mi yoksa tr de mi yayınlanmayan?
Başka boksörlerin maçı manyak geçti, O boksörün eşi de anlatımcıyı?Yok atakanin maçı değil. kiksbox maçı manyak maç oldu eşi de konuk anlatımciydi
Evet adam rakibe vuruyor kız çığlık atıyor a spor sonra belki gösterir bilseydim kayderdim)))Başka boksörlerin maçı manyak geçti, O boksörün eşi de anlatımcıyı?
İsimleri al youtube düşer illaEvet adam rakibe vuruyor kız çığlık atıyor a spor sonra belki gösterir bilseydim kayderdim)))