Ama kendi adına konuşulmasına izin vermez. Sanki onun fikriymiş gibi şylere böyle itiraz eder hep. Neyse dün izleyemedim sonlara doğru ama şu varmişBelki dediyse istemiyorum demektir çünkü kimse takımının azalmasını düşünmez belki dediyse bunu düşünüyor demektir. Semih buradan cif mana çıkaramaz. Zaten dun oynamazsa bu manaya çıkar. Semih atakanin oynamamasına güveniyor atakan oynarsa çark edebilir)))
Ama kendi adına konuşulmasına izin vermez. Sanki onun fikriymiş gibi şylere böyle itiraz eder hep. Neyse dün izleyemedim sonlara doğru ama şu varmiş
Kendisine baksın bi.Atakanin ibrahim hakkinda yorumu cok iyidi ya güldürdü yamyam gibi diyor adama![]()
Tweeti gördün mü?Buradan kiviramaz birine senin olmeni istiyorum belki diyemezsin bunun belki olmaz
Bana göre itici, ben sevmiyom onu .ss@Yiğitt niye atakanin ne yamyamligini gördün ibrahim buldugu her seyi yiyor zaten atakan esprisine dedi onu![]()
Maskeli de dedi demedigini demek kameralar dışında dedi nagi de dogruladiTweeti gördün mü?
Atakan da kendi dediğini de söylesin? Acunun oyunları işte. Atakanı düşürmek istiyor. Semihi madur. Sonra Semihi kötü göstermek. Sonra semihi biraz sempatik. Yine aynı döngüye girmiş acunMaskeli de dedi demedigini demek kameralar dışında dedi nagi de dogruladi
Bırak burayı da Kısmetse Olur'u aç.Mal bu gizem memiş yaa haydii efe diyor![]()
Napıyorlar? Bu bölüm kavga gürültü yoktur:/ var mı?Bırak burayı da Kısmetse Olur'u aç.![]()
Seda Hanım geldi, dünkü sözü konuşuyorlar şimdi.Napıyorlar? Bu bölüm kavga gürültü yoktur:/ var mı?