Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

@-KADİR- vadi forumundakilere haklılardı diyor adam bu saatten sonra bizle bir alakan kalmadı senin yazıklar olsun başka bişey demiyorum
La sen de hemen yangına körükle gitme :) Adam kim olduklarını bilmiyor ki :A Ona söylemedim çünkü.

@-KADİR- vadi forumundakilere haklılardı diyor adam bu saatten sonra bizle bir alakan kalmadı senin yazıklar olsun başka bişey demiyorum
Aga maskeli onu demez sende bu kadar değil haksızlık yapmayalım ; maskeliyi severdim hala da severim ama yaptığını kabul etmezse olumlu bir adım atmazsa onunla sadece dış muhabbet yaparım vadi bölümünde değil özelden hayata dair konuşuruz

Şu on sayfalık konunun özeti; Siz maskeliye, maskeli de Vadiye gereksiz yükleniyor. Olay bundan ibaret :)

Herkes kendini biraz sorgulasa olay bitecek :)

Yapmayın arkadaşlar dizi biter dostluk baki kalır. Önemli olanda o değil mi?

Kim haklı kim haksız mevzusuna girerseniz kaç yıldır birlikte güldüğümüz, üzüldüğümüz, aynı düşüncelere sahip insanları kaybederiz. Her şeyden önce bu bir dizi bunun kalp kırmaya değmez @takas @Maskeli Fedai bitirin şu soğuk havayı bizlere hiç yakışmıyor. Her şeyi geçtim dışardan bakanları görmüyor musunuz?

Yapmayın arkadaşlar dizi biter dostluk baki kalır. Önemli olanda o değil mi?

Kim haklı kim haksız mevzusuna girerseniz kaç yıldır birlikte güldüğümüz, üzüldüğümüz, aynı düşüncelere sahip insanları kaybederiz. Her şeyden önce bu bir dizi bunun kalp kırmaya değmez @takas @Maskeli Fedai bitirin şu soğuk havayı bizlere hiç yakışmıyor. Her şeyi geçtim dışardan bakanları görmüyor musunuz?
edho nasıl gidiyor aga ?

Tartışmaya girmek istemem ama bir dizi için değil hiç bir şey için insanların kalbi kirilmamali.. Madem konu vadi vadiyi yazanların piri yunus emre şiirini bırakıyorum buraya

BİR KEZ GÖNÜL YIKTINISA

Bir kez gönül yıktınısa
Bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil

Bir gönülü yaptınısa
Er eteğin tuttunusa
Bir kez hayır ettinise
Binde bir ise az değil

Yol odur ki doğru vara
Göz odur ki Hakk'ı göre
Er odur alçakta dura
Yüceden bakan göz değil

Erden sana nazar ola
İçin dışın pür nur ola
Belî kurtulmuştan ola
Şol kişi kim gammaz değil

Doğru yola gittin ise
Er eteğin tuttunusa
Bir hayır dua ettinise
Birine bindir az değil

Yunus bu sözleri çatar
Sanki balı yağa katar
Halka meta'ların satar
Yükü gevherdir tuz değil

YUNUS EMRE

Hakiki Müslüman hiç gönül kırmaz.
Bilir bundan büyük bir günah olmaz.

Bir gönül yapmanın kırk kez hacca gitmekten evla olduğunu da Yunus fısıldar bize. Kalp kırmayı bir güç sanan akılsızlara ne yazık demeli!

kalbim takasa çok kırıldı sert girdim biraz ama başkalarının kalbini kırmak istemem yanlış anlayan olmuş benim Meselem takas ile baktım takas hala konuyu uzatıyor uzatacak da gözüküyor Allaha hevale ediyorum başka dostlarımın kalbi gereksiz kırılıyor daha da uzatmayacagim.Benden bu kadar

:F:F aga iyi alaka kurdun tebrikler :D

konuyu gereksiz muhabbetle uzatmanın anlamı yok söylediklerimin arkasındayım
Aga biz ne dersek diyelim biriz kimse boşa sevinmesin hani problemimizi konuşur hallederiz daha fazla ilerletmeyelim dedim

Hakiki Müslüman hiç gönül kırmaz.
Bilir bundan büyük bir günah olmaz.

Bir gönül yapmanın kırk kez hacca gitmekten evla olduğunu da Yunus fısıldar bize. Kalp kırmayı bir güç sanan akılsızlara ne yazık demeli!

kalbim takasa çok kırıldı sert girdim biraz ama başkalarının kalbini kırmak istemem yanlış anlayan olmuş benim Meselem takas ile baktım takas hala konuyu uzatıyor uzatacak da gözüküyor Allaha hevale ediyorum başka dostlarımın kalbi gereksiz kırılıyor daha da uzatmayacagim.Benden bu kadar
bunu başta düşünecektin bazen bir musibet bin nasihattan daha iyidir. beni sana kalbim kırılmadı çünkü seni dostum ve kardeşim olarak görmüyorum artık o laflardan sonra da görmem yanlış yaptın

Ulan maskeli fedai haftanin 5 gunu 25 saati gider sacma sapan survivor izler gelir burada vadiye ve biz izleyenlere hakaret eder hadi ordan sen git semihini izle :)
(Bunu demesem catlayacaktim :A)

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato