Survivor 2016 - 50. Bölüm Yorumları

Gizemin oynamamasi sacma bence :D

@GunesinOglu serkaci tanimiyor musun :F

Geçen yılda 4 kişiydi zaten 4kisi olursa da serkay kesin gidecek damla da büyük ihtimal gider en fazla damla ile yattra yer değiştir o kadar.. Damla hızlı döndü özelikle nagihan elenince kadınlar damlanın arkasına geçer bir kadın kazansın diye ki acunun işine de gelir bir kadının Kıbrısa gelmesi

Geçen yıl erkekler ile kadınlar Kıbrıs bileti için ortak yarıştı belki şimdi ayrı ayrı gidebilirler +1 odur en fazla

Ibrahim helal olsun sakat omzuyla aldı bu oyunu müthiş)))))

Saçma değil 3 aday çıktığı için az kişi kaldığı içi. herkes aday oluyor elemenin sürprizi pek kalmıyor.
Önceki yazdıklarına cevap vereyim

Memiç o kadar ahlak timsali ama Semihe küfür etti

Atakan orda Serkay ve Efecana yaptı Bu arada yaver falan demişsin Semih kimsenin yaveri olmaz.Gönüllüler Semihin mutlu olduğunu görünce çıldırıyorlar

@beyazsoy nasil sacma degil ya kızın bireysel dokunulmazlikta oynama hakki yok mu cok sacma bence ilk konseyden önce yapsaymis oyunu :D

Efecik ''süper bir takımız'' derken yandan İboyu kesiyor :A He anam he gülüm muhteşem bir takımsınız :A

Atakan ile turabiyi ayıran bu özellikti adam boşluğa yapıyordu hatta hasan ile turabinin arasının bozulma nedeni takım arkadaşına bunu yapmasıydı geriye doğru izle istersen

Semihi ve Atakani bu kadar koruman gözlerimizi yasartti senin için ikinci kez izledim capsini de aldim etikçi başı atakan ve yaveri bak bakalım kime yapmışlar)))

738f0451427732fb1317712a9b8b93b1.jpg
İyi bak o zaman semihinki yamuk atakanın düz... hadi resimden pek belli değil diyelim. Atakanın kızlara yaptiğini nerden cıkardın? Neden ayıp yere çekiyorsun? Semihin geçen dediği lafı da sen ve sen gibiler fazla abarttınız. Ama kımsede demediki acun göruntuyu etkili yayınladı diye. Senin serkayı koruman da benim gözümü yaşarttı son bir haftadır:A

Geçen yılda 4 kişiydi zaten 4kisi olursa da serkay kesin gidecek damla da büyük ihtimal gider en fazla damla ile yattra yer değiştir o kadar.. Damla hızlı döndü özelikle nagihan elenince kadınlar damlanın arkasına geçer bir kadın kazansın diye ki acunun işine de gelir bir kadının Kıbrısa gelmesi

Geçen yıl erkekler ile kadınlar Kıbrıs bileti için ortak yarıştı belki şimdi ayrı ayrı gidebilirler +1 odur en fazla
Allstar değil sonuçta neden böyle uygulama? Saçma:T:

@beyazsoy nasil sacma degil ya kızın bireysel dokunulmazlikta oynama hakki yok mu cok sacma bence ilk konseyden önce yapsaymis oyunu :D
Bak 2kisi dokunulmaz 3kisi potada 1 kişi boşta eğer kerim oğlu dokunulmazlığı alırsa adı potadan düşecek ve en fazla iki kişi eleme adayi olacak ama en az 3kisi elemeye çıkması lazım

@beyazsoy ben sana sunu soruyorum bu kiza kendini korima hakki neden verilmiyor 5 kisi onu sevmeyip de onu yazdilar diye mi dedigim gibi ilk konseyden önce oynansaydi oyun ve eger gizem kazansaydi onu degil baskasini yazarlardi yine iki aday cikardi yine ibrahim kazansaydi yine gizemi yazarlardi ama bu kiza bu oyunda oynama hakki vermediler bu bir sacmalik mantikli bir aciklamasi da yok bence :F

İyi bak o zaman semihinki yamuk atakanın düz... hadi resimden pek belli değil diyelim. Atakanın kızlara yaptiğini nerden cıkardın? Neden ayıp yere çekiyorsun? Semihin geçen dediği lafı da sen ve sen gibiler fazla abarttınız. Ama kımsede demediki acun göruntuyu etkili yayınladı diye. Senin serkayı koruman da benim gözümü yaşarttı son bir haftadır:A

Bu fotoğraftan böyle anlayacağını düşündüm. 3 boyutlu dusun hacı (sozelcilere bu ders verilmiyor ondan yanlış algılıyorsun ) atakanın bacak açılarına bak düz olsa Sapanlara paralel olur ayakları. Ayakları açı yapmış sapana acı vermek için. İstersen videosunu bil izle semihle aynı tarafa ateş ediyorlar

4+1olayi gerçekse dediğim gibi bir kadını adaya gönderme istediginden (damla için yapıyordur))). Kadınlar oy yollasin diye yapılan hamle..

Ya bırak @beyazsoy u kızlara yapmışmışta neymiş.Memiç küfür etti Semihe bir kıza yakışıyor mu küfür?