Geçen yılda 4 kişiydi zaten 4kisi olursa da serkay kesin gidecek damla da büyük ihtimal gider en fazla damla ile yattra yer değiştir o kadar.. Damla hızlı döndü özelikle nagihan elenince kadınlar damlanın arkasına geçer bir kadın kazansın diye ki acunun işine de gelir bir kadının Kıbrısa gelmesi
Saçma değil 3 aday çıktığı için az kişi kaldığı içi. herkes aday oluyor elemenin sürprizi pek kalmıyor.
Tutuyo gibiTüyo:İbo dok. olmuş, Serkayı söylemiş Kerimoğlunu elesin diyeymiş.
İbo, Nagihan durumnda şuan Hani omuzu ağrıyordu efecanın dediği gibi
Önceki yazdıklarına cevap vereyimSaçma değil 3 aday çıktığı için az kişi kaldığı içi. herkes aday oluyor elemenin sürprizi pek kalmıyor.
İyi bak o zaman semihinki yamuk atakanın düz... hadi resimden pek belli değil diyelim. Atakanın kızlara yaptiğini nerden cıkardın? Neden ayıp yere çekiyorsun? Semihin geçen dediği lafı da sen ve sen gibiler fazla abarttınız. Ama kımsede demediki acun göruntuyu etkili yayınladı diye. Senin serkayı koruman da benim gözümü yaşarttı son bir haftadırAtakan ile turabiyi ayıran bu özellikti adam boşluğa yapıyordu hatta hasan ile turabinin arasının bozulma nedeni takım arkadaşına bunu yapmasıydı geriye doğru izle istersen
Semihi ve Atakani bu kadar koruman gözlerimizi yasartti senin için ikinci kez izledim capsini de aldim etikçi başı atakan ve yaveri bak bakalım kime yapmışlar)))
Allstar değil sonuçta neden böyle uygulama? SaçmaGeçen yılda 4 kişiydi zaten 4kisi olursa da serkay kesin gidecek damla da büyük ihtimal gider en fazla damla ile yattra yer değiştir o kadar.. Damla hızlı döndü özelikle nagihan elenince kadınlar damlanın arkasına geçer bir kadın kazansın diye ki acunun işine de gelir bir kadının Kıbrısa gelmesi
Geçen yıl erkekler ile kadınlar Kıbrıs bileti için ortak yarıştı belki şimdi ayrı ayrı gidebilirler +1 odur en fazla
Bak 2kisi dokunulmaz 3kisi potada 1 kişi boşta eğer kerim oğlu dokunulmazlığı alırsa adı potadan düşecek ve en fazla iki kişi eleme adayi olacak ama en az 3kisi elemeye çıkması lazım@beyazsoy nasil sacma degil ya kızın bireysel dokunulmazlikta oynama hakki yok mu cok sacma bence ilk konseyden önce yapsaymis oyunu
Bu fotoğraftan böyle anlayacağını düşündüm. 3 boyutlu dusun hacı (sozelcilere bu ders verilmiyor ondan yanlış algılıyorsun ) atakanın bacak açılarına bak düz olsa Sapanlara paralel olur ayakları. Ayakları açı yapmış sapana acı vermek için. İstersen videosunu bil izle semihle aynı tarafa ateş ediyorlarİyi bak o zaman semihinki yamuk atakanın düz... hadi resimden pek belli değil diyelim. Atakanın kızlara yaptiğini nerden cıkardın? Neden ayıp yere çekiyorsun? Semihin geçen dediği lafı da sen ve sen gibiler fazla abarttınız. Ama kımsede demediki acun göruntuyu etkili yayınladı diye. Senin serkayı koruman da benim gözümü yaşarttı son bir haftadır
Allstar değil sonuçta neden böyle uygulama? Saçma
Ya bırak @beyazsoy u kızlara yapmışmışta neymiş.Memiç küfür etti Semihe bir kıza yakışıyor mu küfür?İyi bak o zaman semihinki yamuk atakanın düz... hadi resimden pek belli değil diyelim. Atakanın kızlara yaptiğini nerden cıkardın? Neden ayıp yere çekiyorsun? Semihin geçen dediği lafı da sen ve sen gibiler fazla abarttınız. Ama kımsede demediki acun göruntuyu etkili yayınladı diye. Senin serkayı koruman da benim gözümü yaşarttı son bir haftadır
Allstar değil sonuçta neden böyle uygulama? Saçma
Kızın küfüründe ne olur küfür erkek ederse anlamı oluyor))) memicin müdürünü izlemedim semihcilere göre herkes küfür ediyor. Umarım yine twitterdaki Semihçileri okumadın yine)))Ya bırak @beyazsoy u kızlara yapmışmışta neymiş.Memiç küfür etti Semihe bir kıza yakışıyor mu küfür?