Survivor 2016 - 50. Bölüm Yorumları

Atakan Semih'i gömdü. :A

Kıran kırana geçti mücadele. :D

Semihteki şans kimse yok.. Adam atakandan kaçmak için bin takla attı yine gitti atakana elendi)))

Damla acun boşadı diyorsun))). Her aya bir komplo))) yahuu acuna ne faydası var Damala kazanmış serkay kazanmış
Yahu adam allstarı yapmiş yarişmayı sıfırlamak istemiş gidişat bu yönde ilerletmek istemişlerdir? Ellerinde biraz olsa da patladı. Bacağı iyileşti acun herkesten cok sevindi. Serkay tamamen rekabet olsun diye öne cıkarılıyor artık. Atakanı yenebilecek bi isim vardı ibo da hantalliğa kurban gitti. Artık bi figuran oldu:F

Yetkililere burdan sesleniyorum ben tv izlerken lütfen elektrik gitmesin:F

Yahu adam allstarı yapmiş yarişmayı sıfırlamak istemiş gidişat bu yönde ilerletmek istemişlerdir? Ellerinde biraz olsa da patladı. Bacağı iyileşti acun herkesten cok sevindi. Serkay tamamen rekabet olsun diye öne cıkarılıyor artık. Atakanı yenebilecek bi isim vardı ibo da hantalliğa kurban gitti. Artık bi figuran oldu:F

Yetkililere burdan sesleniyorum ben tv izlerken lütfen elektrik gitmesin:F
Damlanın önemini sana anlattım ne kadar çok rekabet Acuna o kadar reytingtintir.. Nagihan ile tek mucadele eden damladir adam biran önce iylessin istiyor.. Geçen dövüş oyunu rekor kırdı neden Semih her şeyini verdi rekabet demek reyting demektir.. Serkay Zaten başarılı olunca survivorda on plana cikar.. Atakan ile rekabette serkay daha önde adam bu yaptıkları yüzünden geriledi.. Yoksa atakan ayarında kazanma gücü var. Bu yaptıkları unutuludukca ve böyle kazanmaya devam ettikçe yükselecek amdam kazanınca acun dovsun mu)) kazanamazsa acun istediği kadar parlattsin olmaz

Puhahaha Efecik Semih gömdü seni 5-0 Atakana son anda yenildi.Kerimoğlu iyi yendi Memic ağladı nerdeyse memiç :D YanındayızKerimoğlu İyi gündeyiz.
12986987_1576694572659420_1577294248596993002_n.jpg

Semih takım değiştirdi ama hala ayar vermeye devam ediyor :A

Semih sürekli geriyor ortalığı sonra kışkırtıcı başı denince kızıyor sunuz

Damlanın önemini sana anlattım ne kadar çok rekabet Acuna o kadar reytingtintir.. Nagihan ile tek mucadele eden damladir adam biran önce iylessin istiyor.. Geçen dövüş oyunu rekor kırdı neden Semih her şeyini verdi rekabet demek reyting demektir.. Serkay Zaten başarılı olunca survivorda on plana cikar.. Atakan ile rekabette serkay daha önde adam bu yaptıkları yüzünden geriledi.. Yoksa atakan ayarında kazanma gücü var. Bu yaptıkları unutuludukca ve böyle kazanmaya devam ettikçe yükselecek amdam kazanınca acun dovsun mu)) kazanamazsa acun istediği kadar parlattsin olmaz
Çok enteresan
Atakan bir hafta içinde serkaya kaç kere yenildi. Zafer diskalifiye oldu semih de başka adaya yollan(sms gücü)dı. Bunların hepsi 1 hafta içinde oluyor ve serkay basarılı olunca öne cıkmış oluyor😕

Semih herşeyini verdi iyiymiş:F Semihin dayak yenmesi izletildi değil de:F

Oyunlar basklaeken demiştim acun bugün damlanın kazanacağıni ima etmişti.

Atakanın Semihlede bacağı sakttı serkayla da sakattı. Serkay arkada kalıyor koşuda:F

@Bully hani acun diyordu Atakan herşeyini ortaya koyuyor işte o laf buraya cuk oturur😉

Çok enteresan
Atakan bir hafta içinde serkaya kaç kere yenildi. Zafer diskalifiye oldu semih de başka adaya yollan(sms gücü)dı. Bunların hepsi 1 hafta içinde oluyor ve serkay basarılı olunca öne cıkmış oluyor😕

Semih herşeyini verdi iyiymiş:F Semihin dayak yenmesi izletildi değil de:F

Yapma Allah aşkına Atakan tek serkaya mi yenildi))) bak şimdi yendi acun yok diye mi yendi yanı)))

Semih fazla güç uygulayınca doğal olarak dayak yedi bunda ne var yahuu