Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga artık farklılık zamanı geldi şu oyuncular artık gelsin zamanı geçiyor bu sene son şans
geç kalıyolar herşey için en büyük sorun sevilmeyen tüm karakterlerin ön planda sevilen tüm karakterlerin (polat hariç) geri planda olması bakalım seneye ne gibi hamleler görecez

Vadinin duzelmesi icin once senarist ekibinin komple degismesi lazim. Vadi tarihin en rezil senaristleri daha senaryo yazmayi beceremiyorlar.
Ondan önce oyuncu kadrosunun güçlenmesi lazım o duyguları seyirciye geçiren kabul ettiren inandıran oyunculardır ; vadide son 3 yılda oyuncu kalitsi gözle görülür şekilde düştü hem nitelik olarak hem de sayısal bazda

Aziz Yıldırım önüne gelene sallıyor şu an :F Beyaz Futbolu kesinlikle tavsiye ederim bugün :A Bizimkilere "gerizekalılar, viski içip yayına çıkıyorlar, siz kimsiniz?" dedi :A Abooo ortalık karışacak :kiki:

Aynen iki saat konuştu :A

Ben demiştim zamanında "izlemediğin dizinin forumunda niye adminlik yapıyorsun" diye :A Aferin abilerini dinleyip forumu değiştiriyorlar taktir ettim :A

bende bu sözü bir çok defa demiştim arkadaşlık için burdayız demişlerdi
dizi ile alakası yok demişlerdi:F

bende bu sözü bir çok defa demiştim arkadaşlık için burdayız demişlerdi
dizi ile alakası yok demişlerdi:F
Ya yemişim onların arkadaşlığını :A Karaktersizler ordusu :) Yancılarına yalatarak kendilerini tatmin ediyorlar. Burda da var yancıları (seni tenzih ediyorum ablacım) gelsin toplasınlar onları beni uğraştırmasınlar :A

Ya yemişim onların arkadaşlığını :A Karaktersizler ordusu :) Yancılarına yalatarak kendilerini tatmin ediyorlar. Burda da var yancıları (seni tenzih ediyorum ablacım) gelsin toplasınlar onları beni uğraştırmasınlar :A

aynen öyle haklısın ben yancıları değilim zaten:Folmamda nereye toplanacaklar
ablacım:F

şükür iyim ablacım sen nasılsın dayın nasıl

size bir haberim var arkadaşlar vadi forumu kapanıyormuş forumu com varya
Bu sevince Harry Potter ile ortak olmak istiyorum :A
giphy.gif

O forum onların çapına fazlaydı zaten, çapları yetmediğinden saçmalayıp duruyolardı :)

Son düzenleme: