karizmayı sıfırladın şimdiOlay ne özet geç avukat @xemrexxx![]()
karizmayı sıfırladın şimdiOlay ne özet geç avukat @xemrexxx![]()
doğunun seveceği +18 lik resmi nereden bulayım adam 12 yıldır neco şaşmaz izliyor onun +18 lik resimleri bnm depoda yok@Doğu öylesine bakıyordur konuya dahil olacağını sanmam) en azından +18 bir iki resim koysaydın bari belki damlardı
![]()
geçti artık bir kere artık bahane bulma boşuna? konudasın şekilde görüldüğü gibiAynen hiç dahil olasım yok nedenseAma helal olsun 10 yılda 8 çocuk büyük başarı hiç boş kalmamış
![]()
Sen kösemin rekorunu egale edebilir misin onu de helegeçti artık bir kere artık bahane bulma boşuna? konudasın şekilde görüldüğü gibi)
Sende o da vardır Allah bilirdoğunun seveceği +18 lik resmi nereden bulayım adam 12 yıldır neco şaşmaz izliyor onun +18 lik resimleri bnm depoda yok![]()
la sorun yanlış bir kereSen kösemin rekorunu egale edebilir misin onu de hele![]()
Kızıma söylüyorum gelinim sen anla hesabıla sorun yanlış bir kereahmetin rekorunu sorsaydın cevaplardımda kösemin rekorunu @Çiğdem- e sorman lazım
doğum yapmak bana göre işler değil
)
@Çiğdem- i boşuna etiketleme o fantezi saatlerine girdi babişini uyuttu şu an Allah bilir jensen oğlanın mı jospeh oğlanın mı yoksa sürpriz bir oğlanın mı memelerine bakıyordurla sorun yanlış bir kereahmetin rekorunu sorsaydın cevaplardımda kösemin rekorunu @Çiğdem- e sorman lazım
doğum yapmak bana göre işler değil
)
@Çiğdem- i boşuna etiketleme o fantezi saatlerine girdi babişini uyuttu şu an Allah bilir jensen oğlanın mı jospeh oğlanın mı yoksa sürpriz bir oğlanın mı memelerine bakıyordur)
Kızıma söylüyorum gelinim sen anla hesabı![]()
@destere senin hiç talibi oldu mu?Bak biz karar veremiyoruz ne yapsak diye yoksa sen benimde bir talibim olsun diye bekliyor musun hala.
![]()
Bence sevin @xemrexxx'in algısına göre daha kötüsünişin kötü tarafı kız rüyasında beni jensen veya yumoş oliver gibi görüyorsa hapı yuttuk) iki nefret ettiğim vatandaşa rüyada bile benzetilmek çok pis bir durum
![]()
Senin beni hayal etmen gibiyalnız çok teşekkür ediyorum konu yine coştu@Doğu da konuya bakıyor
ayol çiğdem de destere de fantezi dünyası geniş insanlar kafalarında birbirlerinin resmini oluşturmuşlarıdr![]()
ben hayal etmem olanı söylerim
En son beni gayet iyi tarif ediyordunben hayal etmem olanı söylerim![]()
en son seni tarif ederken brian cox u kullandım :70 yaşında adamEn son beni gayet iyi tarif ediyordunteşekkur ederim o zaman
![]()
Nerde kullandınen son seni tarif ederken brian cox u kullandım :70 yaşında adam![]()
Ben daha katılmadım bilemuhteşem yüzyıl fav10 dizisinde![]()
daha cast çalışması devam ediyor sana uygu naday bulicezBen daha katılmadım bilene ara girdim diziye? Ben demedim mi sana rolümü? Hemen öldür beni
![]()
yalnız çok teşekkür ediyorum konu yine coştu@Doğu da konuya bakıyor
ayol çiğdem de destere de fantezi dünyası geniş insanlar kafalarında birbirlerinin resmini oluşturmuşlarıdr![]()
hahah aa gerçekten geçen aylarda görmüştüm rüyamda böyle hafif kiloluydu ama o ben değilim dedi brad pit gibiymişişin kötü tarafı kız rüyasında beni jensen veya yumoş oliver gibi görüyorsa hapı yuttuk) iki nefret ettiğim vatandaşa rüyada bile benzetilmek çok pis bir durum
![]()