10 Yılda 8 Çocuk

Olay ne özet geç avukat @xemrexxx :A
karizmayı sıfırladın şimdi :) demek bu kadar zor durumdasın ? :) korişli konuya bile saldırdığına göre durumun vahim :) o gün ben parlakları bisiklet pompasıyla şişirmeye çalışırken bana karşı çıkmıştın:) demekki insan yoklukta herşeye sarabiliyormuş :))

la sorun yanlış bir kere :) ahmetin rekorunu sorsaydın cevaplardımda kösemin rekorunu @Çiğdem- e sorman lazım:) doğum yapmak bana göre işler değil :))
@Çiğdem- i boşuna etiketleme o fantezi saatlerine girdi babişini uyuttu şu an Allah bilir jensen oğlanın mı jospeh oğlanın mı yoksa sürpriz bir oğlanın mı memelerine bakıyordur :))

@Çiğdem- i boşuna etiketleme o fantezi saatlerine girdi babişini uyuttu şu an Allah bilir jensen oğlanın mı jospeh oğlanın mı yoksa sürpriz bir oğlanın mı memelerine bakıyordur :))
Kızıma söylüyorum gelinim sen anla hesabı :A

rahatsız etmeyin belgesel izliyorum:)
ağaçlar bile zıvanadan çıkmış :)

44tqpg3-424x282.jpg

@destere senin hiç talibi oldu mu? :X Bak biz karar veremiyoruz ne yapsak diye yoksa sen benimde bir talibim olsun diye bekliyor musun hala. :A

ne talibi hiçbişey anlamadım :)

işin kötü tarafı kız rüyasında beni jensen veya yumoş oliver gibi görüyorsa hapı yuttuk :)) iki nefret ettiğim vatandaşa rüyada bile benzetilmek çok pis bir durum :)
Bence sevin @xemrexxx'in algısına göre daha kötüsün :F

yalnız çok teşekkür ediyorum konu yine coştu :A @Doğu da konuya bakıyor:A

ayol çiğdem de destere de fantezi dünyası geniş insanlar kafalarında birbirlerinin resmini oluşturmuşlarıdr:A
Senin beni hayal etmen gibi :F:F

O değil de @Çiğdem- 'in ruyasında görmesi için @destere'yi gerçekte görmuş olması lazım(b) bi magazin haberi yapalım:F görüşti bunlar artık mesafeler bir tık uzaklıkta aagsadah:F
yalnız çok teşekkür ediyorum konu yine coştu :A @Doğu da konuya bakıyor:A

ayol çiğdem de destere de fantezi dünyası geniş insanlar kafalarında birbirlerinin resmini oluşturmuşlarıdr:A
işin kötü tarafı kız rüyasında beni jensen veya yumoş oliver gibi görüyorsa hapı yuttuk :)) iki nefret ettiğim vatandaşa rüyada bile benzetilmek çok pis bir durum :)
hahah aa gerçekten geçen aylarda görmüştüm rüyamda böyle hafif kiloluydu ama o ben değilim dedi brad pit gibiymiş :A:A:A