10 Yılda 8 Çocuk

algıda 1 numarayım çiğdem kartlaşmış @Forumdash farukmuş @destere nin de totoş olduğuna inadırıcam insanları gerçi inananlar var :A
Şükür kabul ettin algıcı oldugunu :A kimleri etiketlesem buralara da görseler şu postu:F @destere @beyazsoy @OzaN @sürgünüm @vadikızı @Bully @Yiğitt @Maskeli Fedai @ABAY_06 @Doğu @eskici @mrt-06 başka hatırlayamadıklarımı da siz etiketleyin :F

O değil de @Çiğdem- 'in ruyasında görmesi için @destere'yi gerçekte görmuş olması lazım(b) bi magazin haberi yapalım:F görüşti bunlar artık mesafeler bir tık uzaklıkta aagsadah:F
işin kötü tarafı kız rüyasında beni jensen veya yumoş oliver gibi görüyorsa hapı yuttuk :)) iki nefret ettiğim vatandaşa rüyada bile benzetilmek çok pis bir durum :)

O değil de @Çiğdem- 'in ruyasında görmesi için @destere'yi gerçekte görmuş olması lazım(b) bi magazin haberi yapalım:F görüşti bunlar artık mesafeler bir tık uzaklıkta aagsadah:F
işin kötü tarafı kız rüyasında beni jensen veya yumoş oliver gibi görüyorsa hapı yuttuk :)) iki nefret ettiğim vatandaşa rüyada bile benzetilmek çok pis bir durum :)
yalnız çok teşekkür ediyorum konu yine coştu :A @Doğu da konuya bakıyor:A

ayol çiğdem de destere de fantezi dünyası geniş insanlar kafalarında birbirlerinin resmini oluşturmuşlarıdr:A

yalnız çok teşekkür ediyorum konu yine coştu :A @Doğu da konuya bakıyor:A

ayol çiğdem de destere de fantezi dünyası geniş insanlar kafalarında birbirlerinin resmini oluşturmuşlarıdr:A
@Doğu öylesine bakıyordur konuya dahil olacağını sanmam :)) en azından +18 bir iki resim koysaydın bari belki damlardı :)