Şükür kabul ettin algıcı oldugunualgıda 1 numarayım çiğdem kartlaşmış @Forumdash farukmuş @destere nin de totoş olduğuna inadırıcam insanları gerçi inananlar var![]()
Şükür kabul ettin algıcı oldugunualgıda 1 numarayım çiğdem kartlaşmış @Forumdash farukmuş @destere nin de totoş olduğuna inadırıcam insanları gerçi inananlar var![]()
bnmkisi gerçek bir yetenek kasıtlı değil
Antremanlarla yetenek haline getirmişsinbnmkisi gerçek bir yetenek kasıtlı değil![]()
kimmiş kobaylarımAntremanlarla yetenek haline getirmişsinkobayların var hala
![]()
@RüzgarGülü geçen gün dizideki yazdığım destere için aynı destere demiştitosbağa emrenin açıklamasına gerek yok zatenbiliyoruz gül ağanın marifetlerini
![]()
İfşa etmicem kobaylarınıkimmiş kobaylarım
@RüzgarGülü geçen gün dizideki yazdığım destere için aynı destere demiştidemek ki millet totonun büyük olduğunu düşünüyor
![]()
ıyyy kendini illucu sanan angaralı .ssİfşa etmicem kobaylarınıkendi kendilerşne aydınlansınlar uyansınlar
(tek göz smiley
)
kimmiş kobaylarım
@RüzgarGülü geçen gün dizideki yazdığım destere için aynı destere demiştidemek ki millet totonun büyük olduğunu düşünüyor
![]()
Ankaralımıyım şimdi asagsdagaafaıyyy kendini illucu sanan angaralı .ss
sonçuta destere ile görmüş bnm dediğim totoş destere imajına inanmışBuna inanırım bu hafta kaç kere jensını dilinden düşürmedin haliyle @Çiğdem- senin dilinde jensen'ı görunce şok geçirmiştir![]()
işin kötü tarafı kız rüyasında beni jensen veya yumoş oliver gibi görüyorsa hapı yuttuk
yalnız çok teşekkür ediyorum konu yine coştuişin kötü tarafı kız rüyasında beni jensen veya yumoş oliver gibi görüyorsa hapı yuttuk) iki nefret ettiğim vatandaşa rüyada bile benzetilmek çok pis bir durum
![]()
ayol çiğdem de destere de fantezi dünyası geniş insanlar kafalarında birbirlerinin resmini oluşturmuşlarıdr