Netten belki onun sahnelerine bakıp huşu içinde göz banyosu yaparım. Ama kalan sahnelere tahammül edebileceğimi sanmıyorum atlaya atlaya giderim
sus bakayımAynem yoksa benim burda ne işim var Libidomuzdan nemalanmaya çalışıyorlar resmen istismar bu @destere
zaten çok yakışıyorlar bence evlenip mutlu olsunlar @Çiğdem- de @destere ye kalır onlar da evlenir forumdan gider biz de mutlu oluruz forumcaZaten sadece jansen değil misha da var videoda
La çay burnumdan geldi vicdansız Senle konuşurken katı-sıvı herhangi bir maddeyle temasa geçmeme kararı aldım Perşembe günleri Vadideki Azra bize yeter 20 saniye de olsa gözüküyor 1 hafta yetiyor bizeher hafta bir bıldırcın giriyor diziye öyle resimlerle idare etmek aynı şey değil canlı kanlı kızın yürüyüşünü, süzülüşünü, düzülü.... pardon gezip tozuşunu görmek ayrı bir zevk )
Ne o rahmetliden bahseder gibi nerelerde bu gerçekten Rihanna sevgisini @sokak sanati'na bırakmış ya da 2.hesabıydısen klasik illucusun senden çok var @xBUGRAx da senin gibiydi
türkanla hulusi ömüşle defneden önce evlenecek gibi zaten vakitleri kısıtlı @destere ile @Çiğdem- i de çatlatıyorlarEkli dosyayı görüntüle 49848
ay biz ömüş-kuru kız ya da kepçe-pis yasemin düğünleri bekelrken sinan-sude düğünü geliyor.ssNe o rahmetliden bahseder gibi nerelerde bu gerçekten Rihanna sevgisini @sokak sanati'na bırakmış ya da 2.hesabıydı
Gerçekten çok alakalı bir cevaptıay biz ömüş-kuru kız ya da kepçe-pis yasemin düğünleri bekelrken sinan-sude düğünü geliyor.ss
çok teşekkür ediyorumGerçekten çok alakalı bir cevaptı
Çok güzel kıvırıyorsun demek istememiştim ama sen video atmişsin şu hesabı ben de mi takip etsem neçok teşekkür ediyorum
muhabbete dalınca hızımı alamadım bir an neyseki son anda da olsa sansürlemeyi başarmışım )La çay burnumdan geldi vicdansız Senle konuşurken katı-sıvı herhangi bir maddeyle temasa geçmeme kararı aldım Perşembe günleri Vadideki Azra bize yeter 20 saniye de olsa gözüküyor 1 hafta yetiyor bize
sen klasik illucusun senden çok var @xBUGRAx da senin gibiydi
türkanla hulusi ömüşle defneden önce evlenecek gibi zaten vakitleri kısıtlı @destere ile @Çiğdem- i de çatlatıyorlarEkli dosyayı görüntüle 49848
Çok güzel kıvırıyorsun demek istememiştim ama sen video atmişsin şu hesabı ben de mi takip etsem ne
@Çiğdem- benim gibi bir kaliteyi bulmuş artık gözü dışarda değil kızın daha iyisini bulması imkansız zaten
hahah ayy @destere buna bin çeker beee brad pit gibiyim dedi banabu arada sude şu oğlanı istemiyom dedi kesin giresun hogathası @Çiğdem- oğlan boşa çıktı kapayım diye yola çıktı ondan yok forumda