Kiralık Aşk 41. Bölüm Yorumları

Netten belki onun sahnelerine bakıp huşu içinde göz banyosu yaparım. Ama kalan sahnelere tahammül edebileceğimi sanmıyorum atlaya atlaya giderim :A

her hafta bir bıldırcın giriyor diziye:) öyle resimlerle idare etmek aynı şey değil canlı kanlı kızın yürüyüşünü, süzülüşünü, düzülü.... pardon:) gezip tozuşunu görmek ayrı bir zevk :))

Aynem yoksa benim burda ne işim var :D Libidomuzdan nemalanmaya çalışıyorlar resmen istismar bu @destere :A
sus bakayım :A
tumblr_mty6rpD85F1ridbiho1_250.gif

Zaten sadece jansen değil misha da var videoda:A
zaten çok yakışıyorlar bence evlenip mutlu olsunlar @Çiğdem- de @destere ye kalır onlar da evlenir forumdan gider biz de mutlu oluruz forumca:A

her hafta bir bıldırcın giriyor diziye:) öyle resimlerle idare etmek aynı şey değil canlı kanlı kızın yürüyüşünü, süzülüşünü, düzülü.... pardon:) gezip tozuşunu görmek ayrı bir zevk :))
:F:F La çay burnumdan geldi vicdansız :kiki: Senle konuşurken katı-sıvı herhangi bir maddeyle temasa geçmeme kararı aldım :A Perşembe günleri Vadideki Azra bize yeter 20 saniye de olsa gözüküyor 1 hafta yetiyor bize :bhr:

:F:F La çay burnumdan geldi vicdansız :kiki: Senle konuşurken katı-sıvı herhangi bir maddeyle temasa geçmeme kararı aldım :A Perşembe günleri Vadideki Azra bize yeter 20 saniye de olsa gözüküyor 1 hafta yetiyor bize :bhr:
muhabbete dalınca hızımı alamadım bir an :) neyseki son anda da olsa sansürlemeyi başarmışım :))

sen klasik illucusun senden çok var:A @xBUGRAx da senin gibiydi :A

türkanla hulusi ömüşle defneden önce evlenecek gibi zaten vakitleri kısıtlı @destere ile @Çiğdem- i de çatlatıyorlar:AEkli dosyayı görüntüle 49848

amcadaki tipe bak diyecektimde teyzeyi görünce demekten vazgeçtim :))

Son düzenleme: