- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
ay bölüöü star tv nin sitesinden izliyom 1.partı izlemeden izlenme sıfırdı 1.part bitti 85.bin olmuş korişçi @destere ler ve ömüşçü @Çiğdem-ler pusuya yatmış belli ki
ben şu an izliyom neyse şu tapatalkı nasıl kullanıyoz polat şaşmazın vadi konusundaki gibi canlı anlatım yapıcam artıkkimse forumda diziyi takip etmiyor sanırım topu topu iki yorummu var konuda )
telefonuna topitop yazıp 900 lü numaralara gönderiyorsun ordaki felixle halvete girip tekrar foruma dönüyorsun bu şekilde topitolk yazma imkanı kazanıyorsunben şu an izliyom neyse şu tapatalkı nasıl kullanıyoz polat şaşmazın vadi konusundaki gibi canlı anlatım yapıcam artık
iyiymiş neyse çiğdemleri görüyon mu hepsi toplaşmış yine aslında bırakıcan bunları tecavüz edecekler oğlanatelefonuna topitop yazıp 900 lü numaralara gönderiyorsun ordaki felixle halvete girip tekrar foruma dönüyorsun bu şekilde topitolk yazma imkanı kazanıyorsun
iyiymiş neyse çiğdemleri görüyon mu hepsi toplaşmış yine aslında bırakıcan bunları tecavüz edecekler oğlana
neyse bak ömüş oğlan şu an defneyi mi şapsam fikreti mi diye düşünüyor Allah herkese böyle dertler versin))
Ekli dosyayı görüntüle 49844
bu arada sude şu oğlanı istemiyom dedi kesin giresun hogathası @Çiğdem- oğlan boşa çıktı kapayım diye yola çıktı ondan yok forumdaasıl aklındaki iki zencidir ömüş oğlanın burda senaryoya uymak zorunda kalmış demekki
sen bu oğlanı da kullanırsın ağdasını yapmış tam senlik@Çiğdem- benim gibi bir kaliteyi bulmuş artık gözü dışarda değil kızın daha iyisini bulması imkansız zaten
sen bu oğlanı da kullanırsın ağdasını yapmış tam senlik
@Harunnn60 @Doğu @Forumdash duydunuz mu yoklukta bunu kullanırmış destereyoklukta yapmak zorunda kalabileceğimiz şeyleri, bollukta akla getirmek bile berbat
emrenin dediklerine inanma benki kızların bile sapına çöpüne ayrıntısına hassas biriyim kolay kolay beğenmem kaldıki yuvarlaklarla hiç işim olmazYokluk @destere'de doz aşımına gelmiş Ateşle yaklaşmayınız
geçen sene de şunu biraz makyajla kullanırım diyordu the 100 dizisi yorum konusunda var @Çiğdem- de şahit
ayol zaten @Çiğdem- topik seviyor bak mesela şu ikisine bayılıyor bunlar için 250 bölümlük diziyi izlemiş tek kelime ingilizce öğrenememiş artık nereye bakıyorsa))emrenin dediklerine inanma benki kızların bile sapına çöpüne ayrıntısına hassas biriyim kolay kolay beğenmem kaldıki yuvarlaklarla hiç işim olmaz
ama üstünde çok çalışmak lazım fazlalıkları nacakla alırsak, ağdayla tüyleri yolarsak, gögüs bölgesinide bisiklet pompasıyla şişirirsek bişeye benzer gibi