Kardeş ykarıda yazdık ya onuBugün bizde de mantık hataları vardı adam Haliç Köprüsünün orda uzun namlulu silahla susturucusuz ateş ediyor millet avel avel bakıyorBu arada Öktem'in ölmesi kötü oldu çakma da olsa bana Aslan Akbey'i hatırlatıyordu.
Kardeş ykarıda yazdık ya onuBugün bizde de mantık hataları vardı adam Haliç Köprüsünün orda uzun namlulu silahla susturucusuz ateş ediyor millet avel avel bakıyorBu arada Öktem'in ölmesi kötü oldu çakma da olsa bana Aslan Akbey'i hatırlatıyordu.
öldü mü aga orda tuhaf bişeyler oldu sanki hiç öldüğüne inanmıyorumBugün bizde de mantık hataları vardı adam Haliç Köprüsünün orda uzun namlulu silahla susturucusuz ateş ediyor millet avel avel bakıyorBu arada Öktem'in ölmesi kötü oldu çakma da olsa bana Aslan Akbey'i hatırlatıyordu.
O kovan olayı da saçma geldi ne yani onu bulsun diye özellikle mi bıraktı yoksa bu kadar profesyonel bir ''kemancı'' orda mı unuttuKardeş ykarıda yazdık ya onusen kendine başka hata bulsaydın
![]()
Aynen onla takıla takıla sol tarafım maskelileşti bileöldü mü aga orda tuhaf bişeyler oldu sanki hiç öldüğüne inanmıyorum
bu arada sen cellata yusuf demiştin kaşlardan da tanıyamadın demeko değilde maskeli fedaiye fazla takılmayın burnuma pis kokular geliyor
aa vlla bu aslan akbey saçmalığına deyinicem deyinicem üşeniyorum kaç haftadır bu konuyla ilgili bir düşüncemi paylaşıcam inş yarında üşenmemde paylaşırımBugün bizde de mantık hataları vardı adam Haliç Köprüsünün orda uzun namlulu silahla susturucusuz ateş ediyor millet avel avel bakıyorBu arada Öktem'in ölmesi kötü oldu çakma da olsa bana Aslan Akbey'i hatırlatıyordu.
aga bence bilerek bıraktı adamın planı tıkır tıkır işledi cool derler ya tam öyle bi düşman hayvan gibi boyda var adamdaO kovan olayı da saçma geldi ne yani onu bulsun diye özellikle mi bıraktı yoksa bu kadar profesyonel bir ''kemancı'' orda mı unuttu![]()
Paylaş paylaş Aslan Amca'ya sallamayan bi sen kalmıştınaa vlla bu aslan akbey saçmalığına deyinicem deyinicem üşeniyorum kaç haftadır bu konuyla ilgili bir düşüncemi paylaşıcam inş yarında üşenmemde paylaşırım![]()
siz çizgiden çıktınız aga hoş olmayan hareketler maskeliye ciddi anlamda kıl olmaya başladım laubaliliği hiç sevmiyorumAynen onla takıla takıla sol tarafım maskelileşti bile@Maskeli Fedai 46'ya başlamış aga bu arada tam dayaklık 46 izliyor vadi izlemiyor
![]()
Aha bu da senin hatan adam bilerek iz bıraktı polat in peşine düşeceğini tahmin etti bilerek kendini takip ettirip pusuya düsürduO kovan olayı da saçma geldi ne yani onu bulsun diye özellikle mi bıraktı yoksa bu kadar profesyonel bir ''kemancı'' orda mı unuttu![]()
Olabilir ben de tereddütte kaldım o sıralar kahvaltı ediyordumAha bu da senin hatan adam bilerek iz bıraktı polat in peşine düşeceğini tahmin etti bilerek kendini takip ettirip pusuya düsürdu![]()
hahah ayy olurmu öyle şey bee ben savunmak amaçlı yazıcam ne sallamasıPaylaş paylaş Aslan Amca'ya sallamayan bi sen kalmıştınHey yavrum hey koskoca teşkilatın göz bebeği Aslan Akbey ne hale geldi adamın kemikleri toprağa karıştı hala adamla uğraşıyorlar yazık günah
![]()
Ayıp be kardeşim o saatte bari yemek yeOlabilir ben de tereddütte kaldım o sıralar kahvaltı ediyordum![]()
Ben de senin analizini çürüteceğim bekliyorum yazını az çok tahmin ediyorum neler yazabileceğini @Doğu aga sen de oranları belirle hadi bakalımhahah ayy olurmu öyle şey bee ben savunmak amaçlı yazıcam ne sallaması
polat bu konuda çok saçma yollara girdi geçmişten güzel örnekler hazırladım aslan amcayı temize çıakrtıcam inş![]()
Helal olsun Avukat @Çiğdem- reis sonuna kadar yanındayız Aslan Akbey suçsuzdur elbet adalet tecelli edecektirhahah ayy olurmu öyle şey bee ben savunmak amaçlı yazıcam ne sallaması
polat bu konuda çok saçma yollara girdi geçmişten güzel örnekler hazırladım aslan amcayı temize çıakrtıcam inş![]()
Helal olsun Avukat @Çiğdem- reis sonuna kadar yanındayız Aslan Akbey suçsuzdur elbet adalet tecelli edecektir![]()
yarın üşenmezsem inş gerçi burda polata değil senaristlere olucak lafım polat ne yazılıyorsa ona uyuyor onun suçu yokAyıp be kardeşim o saatte bari yemek ye
Ben de senin analizini çürüteceğim bekliyorum yazını az çok tahmin ediyorum neler yazabileceğini @Doğu aga sen de oranları belirle hadi bakalım![]()
Çiğdem 1.30 Kadir 3.20 Beraberlik 12.00Ayıp be kardeşim o saatte bari yemek ye
Ben de senin analizini çürüteceğim bekliyorum yazını az çok tahmin ediyorum neler yazabileceğini @Doğu aga sen de oranları belirle hadi bakalım![]()
ustaya en ufak laf söyleyen vadiye en ufak laf söyleyen olursa çok ağır hakaretlerle dolu bir mesajla cevap veririm ona göreyarın üşenmezsem inş gerçi burda polata değil senaristlere olucak lafım polat ne yazılıyorsa ona uyuyor onun suçu yok![]()
Ederiz tabi agaNeyse agalar detaylı analizleri yarın yaparız yada siz 46 dizisini analiz edersiniz
aslan amcayı temize çıkartacaz ayoll aslan amcayı yedirmeyizustaya en ufak laf söyleyen vadiye en ufak laf söyleyen olursa çok ağır hakaretlerle dolu bir mesajla cevap veririm ona göre![]()