3 bölüm sadece haftaya kadar halledersinben sanki bir aydır bu konuya uğramıyorum dedim en az dört beş bölüm gerideyimdir ?
3 bölüm sadece haftaya kadar halledersinben sanki bir aydır bu konuya uğramıyorum dedim en az dört beş bölüm gerideyimdir ?
3 bölüm sadece haftaya kadar halledersin
aa lucifer gotham falan bende izleyemedim henüz bu başyapıt filmlerinden dolayı dizilerden biraz geri kaldım ama cw dizilerimi hemen izliyorum tabibaşlasam tek gündede biter yeterki başlayayım ama bu gece lucifer var bates motel var yine buna sıra gelmeyecek gibi
bugün gothamla lucifer i bitirelim bir yerden başlayıp temizlemek lazım kalan bölümleri tabi sen şimdi çene yapıp anca yarın sabah izlemeye fırsat bulursunaa lucifer gotham falan bende izleyemedim henüz bu başyapıt filmlerinden dolayı dizilerden biraz geri kaldım ama cw dizilerimi hemen izliyorum tabi
1 uyurum ben zatenbugün gothamla lucifer i bitirelim bir yerden başlayıp temizlemek lazım kalan bölümleri tabi sen şimdi çene yapıp anca yarın sabah izlemeye fırsat bulursun
hemen hemen aynıyız bende 05 civarı uyoyorum zaten1 uyurum ben zaten
10.bölümü izledim kız @Çiğdem- senin oğlan her boyutta topik
clary babasını bulmak için seelielerin yardımıyla başka bir boyuta gitti tövbe bismillah İsabelle neydi öyle bildiğin taş gibi kız inek aptal bişi olmaz simon ve alec bu boyutta iyi anlaşyıordu valentine ile clary nin anası mutlu bir aileydi. enstitüde de işler karıştı izzy i yargılicekler totoşlar .ss
izzy zaten heykel gibi1x10. Bölüm
züper bir bölümdü paralel evrene portaldan geçiş yaptılar her taraf sararmıştı gözüm bozuldu? clary zaten sarıydı birde çevreyi sararttıkları için ortam berbat oldu
@xemrexxx @Çiğdem- bunlar portaldan niye geçiş yaptılar ordaki amaç neydi ben o kısmı çözemedim ?birde burdaki karakterlerin hepsi öteki tarafta yaşıyormuş hemde öteki tarafta ibliste yokmuş niye o tarafı kurcaladılarki tertemiz sapsarı dünyayı kirletti alçaklar
simon oğlanı luke la plan proje geliştirip luke un polis tarafından aklanmasını sağladılar
@Çiğdem- in alec parapatai nin dozunu fazla kaçırdı nerdeyse eşek cennetini boylayacaktı
izzy nin kıvrımlarına üzüldüm? attılar içeri gül gibi kızın hassas yerleri incindi
son sahnede jace babasını kutuda gördü tabi bu işin sonu nolacak diye büyük bir merak aldı bizi desemde inanmayın )
izzy nin o taraftaki tek farkı daha sarıydı ortamdan dolayı birde gözlüğü vardı yoksa taşlığından herhangi bir kayıp yaşamamıştı izzy her haliyle güzel portal onu etkilemez
izzy zaten heykel gibi
valentine ı bulmaya çalıştılar işte amaç o
neyse ben 1x11 i de izledim @Çiğdem- in alec i gelin lydia yı düğünde bırakıp marcus bane in kolalrına koştu çiğdem izleyince üzüntüden depresyona girecekbence amaç falan yok orda zaten valentin portalda geçince karşısında değilmiydi karşılıklı baba kız yemek yemedilermi daha nasıl valentine arıyor yeşil bişeymi
1x12 de çıkmış sanırımneyse ben 1x11 i de izledim @Çiğdem- in alec i gelin lydia yı düğünde bırakıp marcus bane in kolalrına koştu çiğdem izleyince üzüntüden depresyona girecek
ay karıştı 1x12 yi izledim işte1x12 de çıkmış sanırım
neyse ben 1x11 i de izledim @Çiğdem- in alec i gelin lydia yı düğünde bırakıp marcus bane in kolalrına koştu çiğdem izleyince üzüntüden depresyona girecek
en son 11 izlemiştim bende o bölümdeki olaylar hala etkisindeyim 12 bölümüzde birlikte izleriz beklerim seni @destere1x10. Bölüm
züper bir bölümdü paralel evrene portaldan geçiş yaptılar her taraf sararmıştı gözüm bozuldu? clary zaten sarıydı birde çevreyi sararttıkları için ortam berbat oldu
@xemrexxx @Çiğdem- bunlar portaldan niye geçiş yaptılar ordaki amaç neydi ben o kısmı çözemedim ?birde burdaki karakterlerin hepsi öteki tarafta yaşıyormuş hemde öteki tarafta ibliste yokmuş niye o tarafı kurcaladılarki tertemiz sapsarı dünyayı kirletti alçaklar
simon oğlanı luke la plan proje geliştirip luke un polis tarafından aklanmasını sağladılar
@Çiğdem- in alec parapatai nin dozunu fazla kaçırdı nerdeyse eşek cennetini boylayacaktı
izzy nin kıvrımlarına üzüldüm? attılar içeri gül gibi kızın hassas yerleri incindi
son sahnede jace babasını kutuda gördü tabi bu işin sonu nolacak diye büyük bir merak aldı bizi desemde inanmayın )
izzy nin o taraftaki tek farkı daha sarıydı ortamdan dolayı birde gözlüğü vardı yoksa taşlığından herhangi bir kayıp yaşamamıştı izzy her haliyle güzel portal onu etkilemez
ay kız destereye ahlaksız teklifte mi bulunuyon birlikte izleriz falan @Harunnn60en son 11 izlemiştim bende o bölümdeki olaylar hala etkisindeyim 12 bölümüzde birlikte izleriz beklerim seni @destere
ne ahlaksız teklifi bee diziyi diyorum tövbe tövbeay kız destereye ahlaksız teklifte mi bulunuyon birlikte izleriz falan @Harunnn60
sezon finalini izledim ama önce geçen bölümdeki şu sahneyle başlayalım bu konuda dursun şu bakıp bakıp intihar etmeyi planlarsın @destere @Harunnn60 @mrt-06 @Forumdash
Şu yabancı dizilerin fragmanlarını yayınlayan yotube kanalı var ya şu tweetteki aşkın gelişim evresini yahınlamiş nasıl guldum ya izlerken şu çekik oğlan gleedeki danscı olan değil misezon finalini izledim ama önce geçen bölümdeki şu sahneyle başlayalım bu konuda dursun şu bakıp bakıp intihar etmeyi planlarsın @destere @Harunnn60 @mrt-06 @Forumdash
neyse sezon finali yorumum
jace numara mı yapıyor gerçekten mi babasına katıldı anlamadım bakalım 2.sezon yeni gölge avcısı türüyle neler yapacaklar
camilleyi uyandırmak çok kötü bir fikirdi zaten clave ve valentine sorun oluyordu bir de camille gelecek şimdi.ss bu yüzden raphaelle ortaklık da bozuldu
jocelyn uyandı bakalım neler yapacak clary ile
alec magnus ölümsüz olduğu için naz yapmaya başladı vermicem vermicem diyor
simon hafif mutlu alec gitti clary kaparım diye düşüniyi zaar
çiğdemin oğlanlar daha çok birbirine yakışıyor zaten şekil aŞu yabancı dizilerin fragmanlarını yayınlayan yotube kanalı var ya şu tweetteki aşkın gelişim evresini yahınlamiş nasıl guldum ya izlerken şu çekik oğlan gleedeki danscı olan değil mi
Sana özel spn bölüm çekecekmiş bekleçiğdemin oğlanlar daha çok birbirine yakışıyor zaten şekil a
evet gleedeki adam demiştim gleedeki oyuncuları ergenik diziler kapar hep diye