Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

başlasam tek gündede biter yeterki başlayayım :) ama bu gece lucifer var bates motel var yine buna sıra gelmeyecek gibi :)
aa lucifer gotham falan bende izleyemedim henüz bu başyapıt filmlerinden dolayı dizilerden biraz geri kaldım ama cw dizilerimi hemen izliyorum tabi:A:A:A

aa lucifer gotham falan bende izleyemedim henüz bu başyapıt filmlerinden dolayı dizilerden biraz geri kaldım ama cw dizilerimi hemen izliyorum tabi:A:A:A
bugün gothamla lucifer i bitirelim :) bir yerden başlayıp temizlemek lazım kalan bölümleri :) tabi sen şimdi çene yapıp anca yarın sabah izlemeye fırsat bulursun :)

1x10. Bölüm

züper bir bölümdü paralel evrene portaldan geçiş yaptılar her taraf sararmıştı gözüm bozuldu? clary zaten sarıydı birde çevreyi sararttıkları için ortam berbat oldu :)
@xemrexxx @Çiğdem- bunlar portaldan niye geçiş yaptılar ordaki amaç neydi ben o kısmı çözemedim ?:)
birde burdaki karakterlerin hepsi öteki tarafta yaşıyormuş hemde öteki tarafta ibliste yokmuş niye o tarafı kurcaladılarki tertemiz sapsarı dünyayı kirletti alçaklar :)
simon oğlanı luke la plan proje geliştirip luke un polis tarafından aklanmasını sağladılar
@Çiğdem- in alec parapatai nin dozunu fazla kaçırdı nerdeyse eşek cennetini boylayacaktı :)
izzy nin kıvrımlarına üzüldüm? attılar içeri gül gibi kızın hassas yerleri incindi :)
son sahnede jace babasını kutuda gördü tabi bu işin sonu nolacak diye büyük bir merak aldı bizi desemde inanmayın :))

10.bölümü izledim kız @Çiğdem- senin oğlan her boyutta topik :F
clary babasını bulmak için seelielerin yardımıyla başka bir boyuta gitti tövbe bismillah İsabelle neydi öyle bildiğin taş gibi kız inek aptal bişi olmaz:( simon ve alec bu boyutta iyi anlaşyıordu valentine ile clary nin anası mutlu bir aileydi. enstitüde de işler karıştı izzy i yargılicekler totoşlar .ss

izzy nin o taraftaki tek farkı daha sarıydı ortamdan dolayı birde gözlüğü vardı yoksa taşlığından herhangi bir kayıp yaşamamıştı izzy her haliyle güzel portal onu etkilemez :)

1x10. Bölüm

züper bir bölümdü paralel evrene portaldan geçiş yaptılar her taraf sararmıştı gözüm bozuldu? clary zaten sarıydı birde çevreyi sararttıkları için ortam berbat oldu :)
@xemrexxx @Çiğdem- bunlar portaldan niye geçiş yaptılar ordaki amaç neydi ben o kısmı çözemedim ?:)
birde burdaki karakterlerin hepsi öteki tarafta yaşıyormuş hemde öteki tarafta ibliste yokmuş niye o tarafı kurcaladılarki tertemiz sapsarı dünyayı kirletti alçaklar :)
simon oğlanı luke la plan proje geliştirip luke un polis tarafından aklanmasını sağladılar
@Çiğdem- in alec parapatai nin dozunu fazla kaçırdı nerdeyse eşek cennetini boylayacaktı :)
izzy nin kıvrımlarına üzüldüm? attılar içeri gül gibi kızın hassas yerleri incindi :)
son sahnede jace babasını kutuda gördü tabi bu işin sonu nolacak diye büyük bir merak aldı bizi desemde inanmayın :))

izzy nin o taraftaki tek farkı daha sarıydı ortamdan dolayı birde gözlüğü vardı yoksa taşlığından herhangi bir kayıp yaşamamıştı izzy her haliyle güzel portal onu etkilemez :)
izzy zaten heykel gibi :F
valentine ı bulmaya çalıştılar işte amaç o :F

bence amaç falan yok orda:) zaten valentin portalda geçince karşısında değilmiydi karşılıklı baba kız yemek yemedilermi daha nasıl valentine arıyor yeşil bişeymi :)
neyse ben 1x11 i de izledim @Çiğdem- in alec i gelin lydia yı düğünde bırakıp marcus bane in kolalrına koştu çiğdem izleyince üzüntüden depresyona girecek :A

neyse ben 1x11 i de izledim @Çiğdem- in alec i gelin lydia yı düğünde bırakıp marcus bane in kolalrına koştu çiğdem izleyince üzüntüden depresyona girecek :A
1x10. Bölüm

en son 11 izlemiştim bende o bölümdeki olaylar hala etkisindeyim 12 bölümüzde birlikte izleriz beklerim seni @destere :F:F:F

12.bölüm izledim sonunda ayy ama izlemez olsaydım keşke :ppp: @destere @xemrexxx @cookies
ayy tam alec evlenicek düzelik derken o büyücü çocukla öpüştü ıyy:ppp:

clark ve diğer şarısın çocukta abi kardeş olmanın üzüntüsünü hala atlamadılar
:F:F:F

12.bölüm izledim sonunda ayy ama izlemez olsaydım keşke :ppp: @destere @xemrexxx @cookies
ayy tam alec evlenicek düzelik derken o büyücü çocukla öpüştü ıyy:ppp:

clark ve diğer şarısın çocukta abi kardeş olmanın üzüntüsünü hala atlamadılar
:F:F:F
sezon finalini izledim ama önce geçen bölümdeki şu sahneyle başlayalım bu konuda dursun şu bakıp bakıp intihar etmeyi planlarsın :A @destere @Harunnn60 @mrt-06 @Forumdash :F

neyse sezon finali yorumum
jace numara mı yapıyor gerçekten mi babasına katıldı anlamadım bakalım 2.sezon yeni gölge avcısı türüyle neler yapacaklar
camilleyi uyandırmak çok kötü bir fikirdi zaten clave ve valentine sorun oluyordu bir de camille gelecek şimdi.ss bu yüzden raphaelle ortaklık da bozuldu
jocelyn uyandı bakalım neler yapacak clary ile
alec magnus ölümsüz olduğu için naz yapmaya başladı vermicem vermicem diyor
simon hafif mutlu alec gitti clary kaparım diye düşüniyi zaar

sezon finalini izledim ama önce geçen bölümdeki şu sahneyle başlayalım bu konuda dursun şu bakıp bakıp intihar etmeyi planlarsın :A @destere @Harunnn60 @mrt-06 @Forumdash :F

neyse sezon finali yorumum
jace numara mı yapıyor gerçekten mi babasına katıldı anlamadım bakalım 2.sezon yeni gölge avcısı türüyle neler yapacaklar
camilleyi uyandırmak çok kötü bir fikirdi zaten clave ve valentine sorun oluyordu bir de camille gelecek şimdi.ss bu yüzden raphaelle ortaklık da bozuldu
jocelyn uyandı bakalım neler yapacak clary ile
alec magnus ölümsüz olduğu için naz yapmaya başladı vermicem vermicem diyor
simon hafif mutlu alec gitti clary kaparım diye düşüniyi zaar
Şu yabancı dizilerin fragmanlarını yayınlayan yotube kanalı var ya şu tweetteki aşkın gelişim evresini yahınlamiş:F nasıl guldum ya izlerken:F şu çekik oğlan gleedeki danscı olan değil mi:F

Şu yabancı dizilerin fragmanlarını yayınlayan yotube kanalı var ya şu tweetteki aşkın gelişim evresini yahınlamiş:F nasıl guldum ya izlerken:F şu çekik oğlan gleedeki danscı olan değil mi:F
çiğdemin oğlanlar daha çok birbirine yakışıyor zaten şekil a :A
Dean-Castiel-dean-and-castiel-8338230-900-507.jpg

evet gleedeki adam :) demiştim gleedeki oyuncuları ergenik diziler kapar hep diye:A

çiğdemin oğlanlar daha çok birbirine yakışıyor zaten şekil a :A
Dean-Castiel-dean-and-castiel-8338230-900-507.jpg

evet gleedeki adam :) demiştim gleedeki oyuncuları ergenik diziler kapar hep diye:A
Sana özel spn bölüm çekecekmiş bekle :X
Yazık etmiş oğlan kendine neden bi dans grubuna katılmamiş ki? Oyunculuk paçalarından akmıyor sonuçta:T: gerçi dansı da pek kıvıramıyordu sadece vucudu el verişliydi:F