Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga sen güzel bağladın da yorumlarım gerçekti 1 nisandan da sen diyince haberim oldu 😀sende beni güldürdün aga son 2 sezonun en bomba bölümlerinden birine yaptığın yorumu gerçek sandım neyseki 1 nisan olduğu sonradan aklıma geldi
Samed Aslan da beğenmemiş bölümü Harbiden yazısını atabilecek varsa ateşlesin konuya bir zahmetAga sen güzel bağladın da yorumlarım gerçekti 1 nisandan da sen diyince haberim oldu 😀
Kısa yazmış lan Dün gece 3'e kadar oturuyordu az uzun yaz dedim de dayanamamış galibaKurtlar Vadisi Pusu: Basit goller yedik...
Ya siz menengiç kahvesi yapmıyor musunuz?..
Kurtlar Vadisi Pusu: Basit goller yedik...
Samed Aslan
31 Mart 2016
Batılılardaki bu harita merakına bayılıyorum. Ben de severim, çocukluğum atlas karıştırarak geçti ama batılılardaki başka bir sevgi arkadaş... Alıyorlar cetvelleri ellerine, ne kültür dinliyorlar ne de başka bir bağ gözetiyorlar. Yeraltı ve yer üstü kaynaklarına göre parça parça ayırıyorlar. Ha, bunu sadece bize de yapmıyorlar. Mesela Amerikan siyasi haritasında eyaletlerin de cetvelle ayrıldığını görürsünüz. Gerçekten enteresanlar...
Fakat biliyoruz ki Gölge batılılardan biraz daha farklı. O, Babil Kralı ama aynı zamanda bir dünya vatandaşı. Bu yüzden cetvel yerine gönye kullanmış. Biraz Hatay’a, Adana’ya falan da girmiş. "Hadsizlik böyle bir şey arkadaşlar" demek isterdim ama Polat Alemdar’dan başka masadaki kimse bu duruma takılmadı. Şimdi buradan “bölgedeki güçler Türkiye’nin olası toprak kaybını doğal karşılıyorlar” anlamı çıkar ama ben çıkartmayacağım. “Bu projeler uygulanabilir” repliğini dahi duymamazlıktan geleceğim. Zira Kurtlar Vadisi Pusu'yu uzun zamandır tanıyoruz. Ne demek isteyeceğini ve istemeyeceğini biliyoruz. Fakat biraz daha dikkat lütfen…
Mayami'ye yerleşeyim diyorum ama timsahlardan çok korkuyorum Hakkı...
Fehmi bırakıyormuş! Umarım diziyi de bırakmaz. Benim anlamadığım ne zaman işleri devraldın, şirketi ne ara ileriye götürdün de şimdi bırakma kararı alıyorsun? Adam çalışmayı sevmiyor, net. Şirketin başına kimin geçeceğiyse bana göre şimdiden belli. Yusuf her ne kadar “Fehmi benim babam” dese de koltuk için yarışmayacaktır. Zaten şirkete uğradığı da yok. Geriye Kenan kalıyor ki, o ihtiras ve dengesizlikle, o yaşta, öylesi bir gücün kontrolünü ele geçirdiğinde yapabilecekleri beni gerçekten heyecanlandırıyor. Hazır olun Kenan’ın çağı başlıyor!
Safiye bölgeye her şeyin farkında bir iyilik perisi olarak gitti ama ne yazık ki periler cehennemde yaşayamazlar.. Onları orada çok üzerler. Çocuk savaşçılar yetiştirildiğini dahi bölgede öğrenen Safiye’yi görünce bu bölümün çok zor geçeceği anlaşıldı. Çocuk askerin sadece iterek bir Siyah Sancak elemanını ekarte edebilmesine takılmayacağım. Zira Safiye’nin oradan kaçırılması bölümün genel hikayesinde varsa öyle veya böyle bir bahane bulmak zorundalar.
Ben açılırım da siz boğulursunuz...
Toplantıda geçen "Ortadoğu cenneti" konusunun biraz daha açılmasını isterdim zira tüm güçler defolsa dahi Ortadoğu’nun cennet haline gelmesi en az 4-5 nesli bulur. Şu haliyle daha fazla radikalleşir. Polat’ın konuyu sadece "büyük güçlerin oyunları biterse bölgede her şey bir anda çok güzel olur” açısından ele almasını artık ona yakıştıramıyorum. Onun nasıl büyük bir güç haline geldiğini geçen bölüm irdelemiştik. Bu bakımdan olaya herkesten farklı, daha geniş bir açıdan bakmalı. Vizyonuyla bize şov yapan bir Polat Alemdar istiyorum. Hemen herkesin dile getirebileceği çözümlere odaklanan bir Polat Alemdar değil.
Mesela aynı dar görüşü Gölge için dile getiremeyiz. Zira o zaten tam olarak bunu istiyor. Özünde yeni bir diktatör olmaktan başka bir amacı yok. Toplantı ve sonrasında yaşananlar Gölge ve Polat arasında oynanan dev bir derbiden farksızdı. İlk golü de aşiret ağalarının kararını değiştirerek Polat atmış oldu. Polat 1, Gölge 0...
RaniniTv
Kurtlar Vadisi Pusu SEZON 13 Bölüm 289
Arkadaş bi kere de şu topraklara sessiz sakin gelip, sessiz sakin gidemedim. Hadi bu sefer olacak inşallah. (olmadı)
Kurtlar Vadisi Pusu: Basit goller yedik...
Samed Aslan
31 Mart 2016
Fakat ne yalan söyleyeyim güzel çatıştılar. Vadi’de tabii ki çok daha iyi çatışmalar gördük. Sözüm son dönem için geçerli. Gölge yediği golü hemen çıkartmak için sağlam bastırdı ama Polat aynı zamanda muazzam bir kontra atak takımı olduğu için skoru 2-0’a getirmesi kolay oldu. Çatışma esnasında keskin nişancıların biraz daha zorluk çıkartmasını ve yakalanıp sorgulanmasını isterdim ama yapım istememiş. Oysa o yanaklıyla Polat güzel bir sohbet edebilirdi. Neyse...
Sadık Ağa’nın korunamaması ise muazzam bir Gölge golüdür. 2-1 oldu. Elbette Gölge de Polat’a karşı goller atacak ama keşke Ağa birazcık korunsaydı da öyle devrilseydi. Hemen ardından Gölge’nin ana planının hala işlediğini ve Mervan başa geçince zaten Gölge'nin yöneteceğini hatırlayınca çarçabuk 2-2’yi yakaladılar. Ne yazık ki basit goller yedik.
Çayı bırak oraya sen görmüyor musun şu an elim bağlı. Sahneden sonra içerim.
Mervan Ağa kocaman bir çılgın. Safiye'yi “kurtardım" deyu Polat'a vererek güven tazeleyeceğine satmayı düşünüyor. Yetmiyor, Cahit’i de örgüte veriyor. Ecel böyle böyle geliyor olmalı. Cahit’in koyduğu kafayla yağlarım erimiş olsa da Mervan Ağa için bu daha ne ki? Ona görkemli bir ölüm istiyorum. Bu arada Polat aniden Mervan’ın ihanetini anlayarak resmen 40 metreden doksana astı. 3-2…
Skor 3-2 ama saha geniş. Bunun daha İstanbul’u var. Konuyu bir şekilde toryuma ve hocalara getirmeleri gerekiyordu ama sevgili Ariel, “büyük devletten bahsediyorsun ama tek geliri petrol olan büyük devlet bilmiyorum” muhasebesini yapmak için biraz geç kalmadın mı? Bırakalım dahiyane bir zekayı, düşük zekalı biri için bile jeton fazla paraşütlü değil miydi? Yine de sahne amacına ulaştı ve Gölge nihayet bilim adamlarına kancayı taktı.
Acaba çok mu kaşınıyorum? Topuklasam mı gelmeden?...
Aslında ona yeni bir nickname buldum. O bir "ecel getiren." Hangi ortama girse mutlaka birileri ölüyor. Dolayısıyla hocaya yol görünmüştü ama işe kemancının karışması her şeyi çok daha şık bir hale getirdi. Keşke sonrasında Gölge eve girip kameradan hocaları görseydi. Anadolu hocamla ilk defa böyle karşılaşsalardı. Kısmet bir dahaki sefere artık. Ayrıca bu kesinlikle güzel bir goldür arkadaşlar. 3-3 oldu. Unutmadan, 20 bin dolar maaş ne yahu? Hocanın projesinden çok daha önemsizlerinde çalışanlar senede 600-700 bin dolar kazanıyorlar. Lütfen…
Cihit bini birik mi Cihit! Keşke bıraksaydı yahu.. En azından İstanbul’da herkes biraz daha güvende olurdu. Tek taşın en olmadık anda ortaya çıkması ayrı bir olay zaten. Tarihin en romantik kadın kaçakçısı izin verdi de duygusal anlar yaşandı ama ne yalan söyleyeyim sahnenin duygusu şu kardeşinize zerre geçmedi. Polat mutlaka Cahit’e yetişecek ama çatışmada Siyah Sancak’dan biri ölürse Safiye vicdan yapacak mı? Eminim mutlu mesut evine döner ve gelecek sezon artık nerede savaş varsa oraya gider. Geçen bölüm “en azından kaçırılsa” demiştim ya keşke demeseymişim. Gitti koca bölüm.
Neyse, haftaya görüşürüz...
şu senin memoş başrolde oynuyor ya neydi dizinin ismi karnıbaharmıydı karnıyarıkmıydı )Karnıyarık derken ?
şu senin memoş başrolde oynuyor ya neydi dizinin ismi karnıbaharmıydı karnıyarıkmıydı )
Kehribar benim memleketimin nadide taşlarındandır. Bari daha güzel bir benzetme yapaydın karnıbaharı heç sevmem Diziyi üşengeçlikten izleyemiyorum bu aradaşu senin memoş başrolde oynuyor ya neydi dizinin ismi karnıbaharmıydı karnıyarıkmıydı )
üşengeçlikten? ) sen şuna dizi olmamış de de rahatla bence boşuna bahane üretme olmamış işte ilk bölüme baktım çok cılkKehribar benim memleketimin nadide taşlarındandır. Bari daha güzel bir benzetme yapaydın karnıbaharı heç sevmem Diziyi üşengeçlikten izleyemiyorum bu arada
Beni bilen bilir üşengeçlikten gün içinde yemek yemeyip ıvır zıvırla beslenirim İlk bölümünü izledim demiştim ikinciyi de izleyeceğim ulan sırf senin inadına izleyeceğimüşengeçlikten? ) sen şuna dizi olmamış de de rahatla bence boşuna bahane üretme olmamış işte ilk bölüme baktım çok cılk
Beni bilen bilir üşengeçlikten gün içinde yemek yemeyip ıvır zıvırla beslenirim İlk bölümünü izledim demiştim ikinciyi de izleyeceğim ulan sırf senin inadına izleyeceğim
Beni bilen bilir üşengeçlikten gün içinde yemek yemeyip ıvır zıvırla beslenirim İlk bölümünü izledim demiştim ikinciyi de izleyeceğim ulan sırf senin inadına izleyeceğim
bende baktım turabi yi görünce kapattımEyvallah aga Turabi hanzosundan sıkılmıştım zaten @Maskeli Fedai
star da 46 nın tekrarı var
Aynen aga üst düzey bir dizi. Bu dizi harcanırsa ağır söverim deneklereBölümü tam üç kez izledim şimdiye kadar.. @-KADİR- gerçekten beklediğimin çok üstünde çıktı. Erdal faktörü yüzünden biraz tedirgindim (ön yargı).. bu zamana kadar hiç bir projesini izlememe rağmen pek beğendiğim birisi değildi.. fakat bu diziyle hayran bıraktı. Bu rolü oynayabilecek tek oyuncu belki.. 2. Bölümü merakla bekliyorum.
Müthiş bir haberForumdan ayriliyorum arkadaşlar bu forumda artik kendimi gereksiz görüyorum yerim yok artık burada kendinize iyi bakın @OzaN profilimi silersen memnun olurum
Haklarinizi helal edin arkadaslar hayatinizda basarilar
aga dizinin ilk yarım saatini beğenmedim olaya bir türlü girmediler son 20 dakikası ile kurtardı benim ikinci izleyişim olacak vadi harici internetten dizi falan izleyemem tv de ne gördüysem oBölümü tam üç kez izledim şimdiye kadar.. @-KADİR- gerçekten beklediğimin çok üstünde çıktı. Erdal faktörü yüzünden biraz tedirgindim (ön yargı).. bu zamana kadar hiç bir projesini izlememe rağmen pek beğendiğim birisi değildi.. fakat bu diziyle hayran bıraktı. Bu rolü oynayabilecek tek oyuncu belki.. muhteşem bir oyunculuk sergiledi. 2. Bölümü merakla bekliyorum.