Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

İyi geceler kardeşim ellerine sağlık :D
Eyvallah aga tesekkur ederim sizinde ellerinize saglik tek basina olsam bu kadar yazamazdim :D
iyi geceler sağ kolların en kralı adamın ham maddesi yine günün yıldızı oldun seninle gurur duyuyorum aga :D
Eyvallah patron tesekkurler sende oylesin :) Yarin 10 reyting geliyor İnşallah rüyamda yarin Vadi dusmanlarinin bilgisayar karsisinda nasil catladiklarini gorecem :A

Eyvallah aga tesekkur ederim sizinde ellerinize saglik tek basina olsam bu kadar yazamazdim :D

Eyvallah patron tesekkurler sende oylesin :) Yarin 10 reyting geliyor İnşallah rüyamda yarin Vadi dusmanlarinin bilgisayar karsisinda nasil catladiklarini gorecem :A
rüyana karışmayayım aga ne görmek istiyorsan onu gör Allah rahatlık versin temennimiz o yönde bakalım :D

@Since2011 aga ertan saban iyi ki vadiye geldi hakettiği değeri ve büyük ünü yakaladı sonunda sen bakma vadinin rtg leri eskisi gibi değil ama youtube da dehşet izleniyor hala en popüler dizilerden biri ertan sabanda patladı
Bende izliyorum youtubedan.Benim gibi atlata atlata izleyen çoktur aga tv'da insan izleyemiyor :):).

Biliyorsun ta kaç senedir ben bu adamın gelmesi için her mesajıma bunu yazıyordum :D.

Bende izliyorum youtubedan.Benim gibi atlata atlata izleyen çoktur aga tv'da insan izleyemiyor :):).

Biliyorsun ta kaç senedir ben bu adamın gelmesi için her mesajıma bunu yazıyordum :D.
İnşallah ölümü geç olur aga bu bölüm baya hoşuma gitti :D adamları da fena ariel, jürgen, damdaki kemancı falan filan :D

Valla 1 Trilyon da versen kösem başlığına gelemem:D
kız noluyo ya bu sayfaya girince sana bir haller oldu :) bizim köseme yazarken ne güzel anlaşıyorduk hemen sattın bakıyorum bizi :)
sana cola falan yok çay bile yok artık:) @Doğu yu çağırıp tekirdağ rakısı dikeceğiz kafaya :))

İnşallah ölümü geç olur aga bu bölüm baya hoşuma gitti :D adamları da fena ariel, jürgen, damdaki kemancı falan filan :D
Daha önceki sezonlarda gelse en az İskender kadar müthiş bir karekteri olurdu :D

vadi oyuncu ücretinden nasıl kösem senaryosuna geldiyse aynı yoldan geldi işte :F
Sen ne dediğini bilmiyorsun :D.Sen vadi karekterine laf attın bende senin izlediğin dizine laf attım :d.Oyuncu ücretinden bahsetmedim:)

@Doğu @Since2011 faceden bir yorum baya güldüm :D

Evet VADİCİLER yine güzel bir bölümü geride bıraktık hayırlı Cumalar 4.5G hoşgeldin Kurtlar Vadisi Pusu'nun 289.bölümünün yayın tarihi ne? 31 mart . 31'de 1 il e 3'ün yerini değiştir ne olur ? 13 Kurtlar Vadisi 'nin 13.Yılı Kutlu olsun arkadaşlar #13senedir1numara

onlar birbirine engelli olduğu için onları kafa göz kapıştırmak kolay :)

@takas @xemrexxx sana neler söyledi olacak iş değil? hemşerime bunu nasıl dersin diye ittiraz ettim ama yani yapacak bişey yok çok pis laflar etti :))
aman aman sen beni koruma bizim kardeşlerimiz bize yeter :D

kız noluyo ya bu sayfaya girince sana bir haller oldu :) bizim köseme yazarken ne güzel anlaşıyorduk hemen sattın bakıyorum bizi :)
sana cola falan yok çay bile yok artık:) @Doğu yu çağırıp tekirdağ rakısı dikeceğiz kafaya :))
Mübarek günde ne dikiyorsun hayırdır :A Bak bugün mantı yapmış ablacığım çağırsın da bizi yiyelim mantının yanında milli içkimiz ayran gider :A

Daha önceki sezonlarda gelse en az İskender kadar müthiş bir karekteri olurdu :D

Sen ne dediğini bilmiyorsun :D.Sen vadi karekterine laf attın bende senin izlediğin dizine laf attım :D.Oyuncu ücretinden bahsetmedim:)
laf atmadım olması gerekeni söyledim :D dizide daha uzun süre kalanın ücreti daha yüksek olur 1.sezonda gelen 11.sezondan gelenden düşük olmaz:D

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking