Survivor 33. Bölüm Yorumları

Nihal tüm sayıları verip Semih bir tur oynamaya çıktığında emek hırsızlığı olmuyor mu ?
Olmuyor cunku takımlar eşit karşıda Mehmet Tuğba yunus var.. Nihale karşı.. zaten 3 hafta ünlüler bu eşitlikten kaZansı. Takımlar denk seçilmiş durumda.. Sen bin denkliği. Bilerek oynamayarak bozuyorsun.

Yok adamlar niye bir tur oynasın :A
Yunus ve Mehmet olmazsa yine oynayacak.. Takımlarda güçsüzler olacak bunu bilerek herkes geldi ve güçsüzler eşit.. Sen yunustan oyun alacaksın onlarda nihalden ama sen alman gerek ne oyunu verirsen bilerek takım arkadaşının emeğini çalarsin bunu geçtim sonra bireysel dokunulmazlık oyunda Nihal Semih için fazladan oynadığı için gücü azalıyor ve dokunulmazlik alamıyor burdan da emek hırsızlığı

Bir futbol takımında bilerek kaybeden birini ne yapıyorlar hapse atıyorlar.. Bunu niye tartışıyoruz anlamıyorum bilerek kaybetmek suç yahuu

Semih Nihal'i çıkarmazsa 1 hafta daha rahatız. :F

İbrahim takımı düşünüp Nihal'i söylerse kendisi açısından 10 numara hareket yapmış olur ama Semih'i söyleyeceğini düşünüyorum.

Ibranın büyük ihtimal nihali söyleyecek ve Semih gizemi kurtarmak için serkayi soyleyemeyecek lafını yiyecek

Twitterdan alıntı

Kim ne derse desin Survivor tarihindeki en iyi laf sokan yarışmacı Nihal'dir abi bu ne lan:

Semih: Gargamel
Gizem Kerimoğlu: Azman.

Genel İstatistik || 16. Gizem Kerimoğlu // 32 oyunda yarıştı,9 oyun kazandı.Başarı %28,1
Nihalden bir tik iyi yani

Yunus ve Mehmet olmazsa yine oynayacak.. Takımlarda güçsüzler olacak bunu bilerek herkes geldi ve güçsüzler eşit.. Sen yunustan oyun alacaksın onlarda nihalden ama sen alman gerek ne oyunu verirsen bilerek takım arkadaşının emeğini çalarsin bunu geçtim sonra bireysel dokunulmazlık oyunda Nihal Semih için fazladan oynadığı için gücü azalıyor ve dokunulmazlik alamıyor burdan da emek hırsızlığı

Bir futbol takımında bilerek kaybeden birini ne yapıyorlar hapse atıyorlar.. Bunu niye tartışıyoruz anlamıyorum bilerek kaybetmek suç yahuu
Orası bir futbol takımı değil :)

Semih hiçbir zaman bilerek kaybetmedi.Karşısındakiler adama her türlü kötülüğ ü yaparak Semihin hakkına girmeyecekler mi.Adamı tehdit ediyorlar birde capsızlar

Bu takıma müstehak iyi ediyor :A

İnsallah eleme yarin olur sali günü mac var acun yine carsambaya birakmasin sikildim artik carsamba survivorlarindan :D

Twitterdan alıntı

Kim ne derse desin Survivor tarihindeki en iyi laf sokan yarışmacı Nihal'dir abi bu ne lan:

Semih: Gargamel
Gizem Kerimoğlu: Azman.
Semih: Kötü Kedi Şerafettin :) Mesaj alınmıştır Nihalden sanırım.Semih o gurubu devamlı rezil rüsva ediyor etmeye devam edecek İnşallah :A

Semih: Kötü Kedi Şerafettin :) Mesaj alınmıştır Nihalden sanırım.Semih o gurubu devamlı rezil rüsva ediyor etmeye devam edecek İnşallah :A
Semih salladı Nihal onun gerçekten benzeyen sukubudooki karaktere benzetince filim vizyonda benzemiyor Nihal.. Nihal semihten zeki olduğu için madem kedilerden gidiyoruz dedi anında lafı koydu)))

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking