Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bana diyecegine sen kendine bak aksam buralarda olmazsan benden cekecegin varSeni takas'a teslim ettim diye söz dinlememizlik yapma.Sensiz olmaz akşam buralar, aman ha kaybolma
![]()
Bana diyecegine sen kendine bak aksam buralarda olmazsan benden cekecegin varSeni takas'a teslim ettim diye söz dinlememizlik yapma.Sensiz olmaz akşam buralar, aman ha kaybolma
![]()
Survivor'un olmadığı günler bile internetten tekrarını izliyor ne izlememesiNormalde bende öyle tv'dan bakmam ama uzun aradan sonra bu kadar merakla dizi bekliyorum.
Olsun ,yarın kesin bak bekliyorum yorumunu
Hani o Survivor izlemiyordu![]()
Tamam bekliyorum akşamBeyaz Futbolla dizilerim cakistiginda her zaman dizilerimi tercih etmisimdir izlemem![]()
Kesin buralardayımBana diyecegine sen kendine bak aksam buralarda olmazsan benden cekecegin var![]()
Tamam aga zaten filme ayak saglayamadan canli yorum yapamam.@Since2011 aga dizi izlemeye zaman yok hele bugün hiç izlemeyemem erken yatacam ister tavuk de ister öküz ne dersen de sabah kalkamıyorumhee birde @Polat Şaşmaz sağ kolum biliyorsun
aga kardeşlerimizin hatrına 15-20 yorum yaparsın fazla abartıya kaçma canlı anlatıma şimdilik gerek yok
![]()
Since şikayet edip duruyodu ya takas erken uyuyor diye o bakımdan.))aga biz burdayız tavukmuyum ben![]()
2 de uyumak erken mi oluyormuşSince şikayet edip duruyodu ya takas erken uyuyor diye o bakımdan.))
1 saatcik zatenValla konuyu görünce izleyesim geldi ama 23:30'u görünce vazgeçtim.
Erken kalkıyorum sabah dershane var o yüzden yoksa izlerdim. Benim de ilgimi çekmişti olmazsa netten bakarım1 saatcik zatenBekleriz
![]()
Aynen netten izlersin bu diziyi herkesin izlemesi lazım tutarsa dizi süreleri azalır belki en çok istediğim şeylerden biri bu süreler azalır kalite artar belkiErken kalkıyorum sabah dershane var o yüzden yoksa izlerdim. Benim de ilgimi çekmişti olmazsa netten bakarım![]()
1,5 saate bile razıyım artıkAynen netten izlersin bu diziyi herkesin izlemesi lazım tutarsa dizi süreleri azalır belki en çok istediğim şeylerden biri bu süreler azalır kalite artar belki![]()
Dediğim gibi @Doğu bak takas tavuk gibi yatacakmış@Since2011 aga dizi izlemeye zaman yok hele bugün hiç izlemeyemem erken yatacam ister tavuk de ister öküz ne dersen de sabah kalkamıyorumhee birde @Polat Şaşmaz sağ kolum biliyorsun
aga kardeşlerimizin hatrına 15-20 yorum yaparsın fazla abartıya kaçma canlı anlatıma şimdilik gerek yok
![]()
Buçukta başlayacak agaBaşladımı dizi unuttum valla. @Doğu @Since2011 nerdesiniz.))
Yoooodiziyi beklerken Müdür ne aptının tekrarını izliyoruz demi beyler![]()