Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Normalde bende öyle tv'dan bakmam ama uzun aradan sonra bu kadar merakla dizi bekliyorum:D.

Olsun ,yarın kesin bak bekliyorum yorumunu :D:D

Hani o Survivor izlemiyordu :pala:
Survivor'un olmadığı günler bile internetten tekrarını izliyor ne izlememesi :A

@Since2011 aga dizi izlemeye zaman yok hele bugün hiç izlemeyemem erken yatacam ister tavuk de ister öküz ne dersen de sabah kalkamıyorum :D hee birde @Polat Şaşmaz sağ kolum biliyorsun :D aga kardeşlerimizin hatrına 15-20 yorum yaparsın fazla abartıya kaçma canlı anlatıma şimdilik gerek yok :D

@Since2011 aga dizi izlemeye zaman yok hele bugün hiç izlemeyemem erken yatacam ister tavuk de ister öküz ne dersen de sabah kalkamıyorum :D hee birde @Polat Şaşmaz sağ kolum biliyorsun :D aga kardeşlerimizin hatrına 15-20 yorum yaparsın fazla abartıya kaçma canlı anlatıma şimdilik gerek yok :D
Tamam aga zaten filme ayak saglayamadan canli yorum yapamam.

Erken kalkıyorum sabah dershane var o yüzden yoksa izlerdim. Benim de ilgimi çekmişti olmazsa netten bakarım :)
Aynen netten izlersin bu diziyi herkesin izlemesi lazım tutarsa dizi süreleri azalır belki en çok istediğim şeylerden biri bu süreler azalır kalite artar belki :)

Dediğim gibi @Doğu bak takas tavuk gibi yatacakmış :D:D.Hafta sonu bitti tavukluk dönemine girmesi lazım :D:D.Kasma bu kadar @takas :kiki. Bu arada Polat Şaşmaz'ı elinden alırım bak ha :D:D.

Başladımı dizi unuttum valla. @Doğu @Since2011 nerdesiniz.))
Buçukta başlayacak aga

diziyi beklerken Müdür ne aptının tekrarını izliyoruz demi beyler :A
Yoooo :D:D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,359
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06