Ne biliyim yine saçma sapan konuşmuş İzlemedim ama muhtemelen öyle olmuştur
Ne biliyim yine saçma sapan konuşmuş İzlemedim ama muhtemelen öyle olmuştur
La yarışmalardan bıktım yazmışsın duruma şimdi başımıza Acun Ilıcalı oldun En favori Vadici yarışmasımüthiş bi rekabet var agalar
ALLAHIM GOOOOOOLLLLL
İnşallah gelir ya hem başkan olsun hem hoca olsun .Başkana gerek yokLa yarışmalardan bıktım yazmışsın duruma şimdi başımıza Acun Ilıcalı oldun En favori Vadici yarışması
ALLAHIM GOOOOOOLLLLL
Bence bu saatten sonra Galatasaray'a sadece başkan olarak gelir o defter kapandı ben inanmıyorum.İnşallah gelir ya hem başkan olsun hem hoca olsun .Başkana gerek yok
Geleceği yok ama insan bekliyorBence bu saatten sonra Galatasaray'a sadece başkan olarak gelir o defter kapandı ben inanmıyorum.
Mustafa Denizli bunağı bile istediğim transferler yapılmadı diye gitti Fatih Terim bu yönetimin olduğu takıma gelmez. O kadar vasat bir adam mı Hayatta gelmez Aziz Yıldırım Galatasaray'a başkan olur F.T bu yönetime t.d. olmazGeleceği yok ama insan bekliyor
Tam çıkacaktım.Sonuçlar ne zaman belli olur?gerçekten acayip çekişmeli ve zevkli oluyor durum 6-6
artık ayrıntılı sorulara geçtim hafızası kuvvetli olan kazanacak
Bakalım seneye Özbek yönetimi olacak mıMustafa Denizli bunağı bile istediğim transferler yapılmadı diye gitti Fatih Terim bu yönetimin olduğu takıma gelmez. O kadar vasat bir adam mı Hayatta gelmez Aziz Yıldırım Galatasaray'a başkan olur F.T bu yönetime t.d. olmaz
İnşallah olmaz cinnet geçirir 20 Milyon GaasaraylıNeyse beyler cümleten iyi geceler
Tam çıkacaktım.Sonuçlar ne zaman belli olur?
Bakalım seneye Özbek yönetimi olacak
Bu gözler,bu yürek dayanamaz.İnşallah olmaz cinnet geçirir 20 Milyon Gaasaraylı
Bekliyorum sonucu@Since2011 nereye tavuk yarışma var bu heycana kalp dayanmaz müthiş bir rekabet var
ikisi de 10 da 7 yaptılar berabere gidiyor
İnşallah. Yaptığı açıklamayı okudun demi terör olaylarıyla ilgiliDerbiye kadar iyileşir kanka