Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

agalar özelden yarışmayı yapıp sonuçlarını aktaracam buraya şimdi iki ismi özele davet edecem kopya çekme şansları yok süreleri 5saniye :D

aga vadi 15 rtg alsa izlerdin çok etkileniyorsun forumdan sosyal medyadan falan
  1. İnsanlar herkese göre mi dizi izliyor ne yani şimdi Maskeli dizinin kötü olduğundan değil de 5 reyting ve çevresinden mi etkilendi? :D. Bak aga bir türlü anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz.Vadi bitti da bitti eski gücü yok.İnsanlar artık eskisi gibi kahvede toplanmıyor,sokaklar boş kalmıyor,eskisi gibi meraklandırıcı dizide hiçbir şey yok.Bunları geçtim nerede oyunculuğu sıfır olan adam var bulup vadide oynuyor.Yeter da artık yeter koskaca vadi efsanesine bunlar yakışmıyor.

İlk bölümü izledim çok güzel dizi ama 46 her türlü tokatlar :D Daha izlemeden nerden biliyorsun diyebilirsiniz ama yarın her şey belli olacak zaten. :A
Kanka bende çok çıtayı yükselttim:D.Umarım bizi hayal kırıklığına uğratmazlar:D:D

1. İnsanlar herkese göre mi dizi izliyor ne yani şimdi Maskeli dizinin kötü olduğundan değil de 5 reyting ve çevresinden mi etkilendi? :D. Bak aga bir türlü anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz.Vadi bitti da bitti eski gücü yok.İnsanlar artık eskisi gibi kahvede toplanmıyor,sokaklar boş kalmıyor,eskisi gibi meraklandırıcı dizide hiçbir şey yok.Bunları geçtim nerede oyunculuğu sıfır olan adam var bulup vadide oynuyor.Yeter da artık yeter koskaca vadi efsanesine bunlar yakışmıyor.

Kanka bende çok çıtayı yükselttim:D.Umarım bizi hayal kırıklığına uğratmazlar:D:D
da da ne ayaksın sen agaaa :D neyse yarışma yapıyoruz şuan bekleyin 5 dakka :D

Aynen hacı adamlar vadinin bittiğinin farkında değiller hala.Dizi bitti ben beni sıkan bir diziyi niye izliyeyim ki reytinge göre izlesem Dirilişi bırakmazdım.Vadiyi birçok insan bıraktı ve vadi geçmiş yılların eekmeğini yiyor şuanki vadi vadiyse geçmişteki neydi

Aynen hacı adamlar vadinin bittiğinin farkında değiller hala.Dizi bitti ben beni sıkan bir diziyi niye izliyeyim ki reytinge göre izlesem Dirilişi bırakmazdım.Vadiyi birçok insan bıraktı ve vadi geçmiş yılların eekmeğini yiyor şuanki vadi vadiyse geçmişteki neydi
lagaluga yapma değişik biz bitti demeden hiçbirşey bitmez :D özele gel hadi

Sen kazanırsın gibime geliyor:D.Bornuz kulağı geçmiş bile olabilir:D.Yani belki takas'ı geçmiş olabilirsin:A:A
öyle bişey söz konusu değil :D belki bazı isimleri geç hatırlarım falan ama teknik konuları imkanı yok benden iyi bilemez rekorlar konum için aylar verdim uzun araştırmalarım var :D

Uğramayız gibime geliyor aga ben de yükselttim çıtayı :D Erdal Beşikcioğlu oyunculuk dersi verecek :)

öyle bişey söz konusu değil :D belki bazı isimleri geç hatırlarım falan ama teknik konuları imkanı yok benden iyi bilemez rekorlar konum için aylar verdim uzun araştırmalarım var :D
Polat Şaşmaz tez yazabilir:D.Çok kasıyor o vadiyi geçmiş olabilir:D.Bende sizi yarışmaya sokacam:D.Tabi isterseniz:D

favori polat şaşmaz ama maskeliyi de yabana atmayın derim :D

Uğramayız gibime geliyor aga ben de yükselttim çıtayı :D Erdal Beşikcioğlu oyunculuk dersi verecek :)
Bakalım kanka:D.Yarın o zaman konuyu çoşturmak görevimiz olur:D

favori polat şaşmaz ama maskeliyi de yabana atmayın derim :D
Benim vadici bilgiliğimi nasıl buluyorsun:D.Gel seninle kapışalım eski vadi ve İskenderli sezonları olsun ama:D

Bırak şimdi yarışmayı falan bizim margarin suratlı başkan bozuntusunu izledin mi TRTSporda ? :A
Unuttum onu tamamen:D.Twittera falan hiç girmedim akşam ,ne demiş yine:D:D

Bakalım kanka:D.Yarın o zaman konuyu çoşturmak görevimiz olur:D

Benim vadici bilgiliğimi nasıl buluyorsun:D.Gel seninle kapışalım eski vadi ve İskenderli sezonları olsun ama:D

Unuttum onu tamamen:D.Twittera falan hiç girmedim akşam ,ne demiş yine:D:D
Ne biliyim yine saçma sapan konuşmuş :D İzlemedim ama muhtemelen öyle olmuştur :D :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar