Ne biliyim yine saçma sapan konuşmuşİzlemedim ama muhtemelen öyle olmuştur
![]()
![]()
Ne biliyim yine saçma sapan konuşmuşİzlemedim ama muhtemelen öyle olmuştur
![]()
![]()
La yarışmalardan bıktım yazmışsın duruma şimdi başımıza Acun Ilıcalı oldunmüthiş bi rekabet var agalar![]()
ALLAHIM GOOOOOOLLLLL
İnşallah gelir ya hem başkan olsun hem hoca olsunLa yarışmalardan bıktım yazmışsın duruma şimdi başımıza Acun Ilıcalı oldunEn favori Vadici yarışması
ALLAHIM GOOOOOOLLLLL![]()
Bence bu saatten sonra Galatasaray'a sadece başkan olarak gelir o defter kapandı ben inanmıyorum.İnşallah gelir ya hem başkan olsun hem hoca olsun.Başkana gerek yok
![]()
Geleceği yok ama insan bekliyorBence bu saatten sonra Galatasaray'a sadece başkan olarak gelir o defter kapandı ben inanmıyorum.
Mustafa Denizli bunağı bile istediğim transferler yapılmadı diye gitti Fatih Terim bu yönetimin olduğu takıma gelmez. O kadar vasat bir adam mıGeleceği yok ama insan bekliyor![]()
Tam çıkacaktımgerçekten acayip çekişmeli ve zevkli oluyor durum 6-6
artık ayrıntılı sorulara geçtim hafızası kuvvetli olan kazanacak![]()
Bakalım seneye Özbek yönetimi olacak mıMustafa Denizli bunağı bile istediğim transferler yapılmadı diye gitti Fatih Terim bu yönetimin olduğu takıma gelmez. O kadar vasat bir adam mıHayatta gelmez Aziz Yıldırım Galatasaray'a başkan olur F.T bu yönetime t.d. olmaz
![]()
İnşallah olmaz cinnet geçirir 20 Milyon GaasaraylıNeyse beyler cümleten iyi geceler
Tam çıkacaktım.Sonuçlar ne zaman belli olur?
Bakalım seneye Özbek yönetimi olacak![]()
Bu gözler,bu yürek dayanamazİnşallah olmaz cinnet geçirir 20 Milyon Gaasaraylı![]()
Bekliyorum sonucu@Since2011 nereye tavuk yarışma var bu heycana kalp dayanmaz müthiş bir rekabet var
ikisi de 10 da 7 yaptılar berabere gidiyor![]()
İnşallah. Yaptığı açıklamayı okudun demi terör olaylarıyla ilgiliDerbiye kadar iyileşir kanka