Tikanmadi zaten hem durarak konuşuyor durarak okudu işte.. Sen de adamı savunacagim diye senaryo yaziyon))Tamam sonuçta gözleri doldu annesinin mesajını okurken sesi tıkandı biraz Senin teori nakavt :S
Tikanmadi zaten hem durarak konuşuyor durarak okudu işte.. Sen de adamı savunacagim diye senaryo yaziyon))Tamam sonuçta gözleri doldu annesinin mesajını okurken sesi tıkandı biraz Senin teori nakavt :S
Dün 3 hafta vermiştin. En mantıklısı bu damlayı daha da parlatmak için ama nagi elendi elendi. Yoksa bu tansiyonun 6 haftaya düşer birleşirler.Zaten oyu yüksek değildi tek güçlü kız damla olacağı baştan belliydi bu ha raketiyle acun da tutamaz nagiyi ama Tuğba yılmaz ve yunus gider ondan sonra ona sıra gelecektir 6hafta demek.. Bu kadar negihana fazla bile.
3hafta da karşıyi hesaplamayı unutmuşum 3 hafta üst üste kaybetmezler herhalde.. 3hafata da karşıdan gider diye düşündüm 6hafta belki daha da uzayabilir Mehmette arada eklenebilir.. Birleşmeyi görürler Tuğba bu kazığı unutmaz birleşmezlerDün 3 hafta vermiştin. En mantıklısı bu damlayı daha da parlatmak için ama nagi elendi elendi. Yoksa bu tansiyonun 6 haftaya düşer birleşirler.
Birleşmeye kaç var?
Muratın hikayesi çok iyiydi Ağlamayan taştir artık onunla kıyas olmazDün 3 hafta vermiştin. En mantıklısı bu damlayı daha da parlatmak için ama nagi elendi elendi. Yoksa bu tansiyonun 6 haftaya düşer birleşirler.
Birleşmeye kaç var?
Son nokta @beyazsoy @Maskeli Fedai bugunkü ağlamasıyla kıyaslayın artık beni en etkileyen murata ağlamasıydı.
O yuzden bu hafta gitmeli reyting olarak ne katıyor milet yarişi değil kavgayı daha çok izliyor sanırım. Beyaz show da dun kavgaları konuşuyorlardı3hafta da karşıyi hesaplamayı unutmuşum 3 hafta üst üste kaybetmezler herhalde.. 3hafata da karşıdan gider diye düşündüm 6hafta belki daha da uzayabilir Mehmette arada eklenebilir.. Birleşmeyi görürler Tuğba bu kazığı unutmaz birleşmezler
Giderse damla ile kim yarışacak tüm kızlar kötü olacak kızların yarışı zevk vermez kimse de izleme atakan da güçten düştü zatenO yuzden bu hafta gitmeli reyting olarak ne katıyor milet yarişi değil kavgayı daha çok izliyor sanırım. Beyaz show da dun kavgaları konuşuyorlardı
Hayır izle bugunkü duruşuyla kıyasla diye verdim videolarıbugunku hal tavırlar muratın elemesiyle aynıydı. Bugun de kendini sıktı gözleri doldu.Muratın hikayesi çok iyiydi Ağlamayan taştir artık onunla kıyas olmaz
Birleşince oyunlar bireysel mi hala takım mı? Bireyselse Atakanı yenerse o zaman gör senGiderse damla ile kim yarışacak tüm kızlar kötü olacak kızların yarışı zevk vermez kimse de izleme atakan da güçten düştü zaten
Ben de ağladı sandim)) (telefondayim da) evet sıktı ağlamak için murata bile ağlamadıysa bu semihten adam olmaz ben bile ağladim)))Hayır izle bugunkü duruşuyla kıyasla diye verdim videolarıbugunku hal tavırlar muratın elemesiyle aynıydı. Bugun de kendini sıktı gözleri doldu.
Birleşince oyunlar bireysel mi hala takım mı? Bireyselse Atakanı yenerse o zaman gör sen
Laaa ağlamamk için sıktı diyorum ağlamak için değil bi açık görmeyesinBen de ağladı sandim)) (telefondayim da) evet sıktı ağlamak için murata bile ağlamadıysa bu semihten adam olmaz ben bile ağladim)))
Damlacığımız kazanacak inş dimi @beyazsoy@beyazsoy sonuçta annesinde duygulandı gözleri doldu yani
Atakan şampiyonluk şansını bbitirdi bence siz nedusunuyorsunuz @beyazsoy @Forumdash
Atakan nagi iki dedikoducu iki kulisci birbirini buldu))). İki çıplak bir surviviro yakışır zaten)))@beyazsoy sonuçta annesinde duygulandı gözleri doldu yani
Atakan şampiyonluk şansını bbitirdi bence siz nedusunuyorsunuz @beyazsoy @Forumdash
Muratın olayına ağlamakmak için sıksan ağlarsin böyle ters köşe yapılmaz..Laaa ağlamamk için sıktı diyorum ağlamak için değil bi açık görmeyesin
Damlacığımız kazanacak inş dimi @beyazsoy
Murat ağladı zaten Gıcık .ssAtakan nagi iki dedikoducu iki kulisci birbirini buldu))). İki çıplak bir surviviro yakışır zaten)))
Muratın olayına ağlamakmak için sıksan ağlarsin böyle ters köşe yapılmaz..
Semıhın yaptıgı kelıme oyununa ne sanatı denıyordu sıkmak tutmak ana kelımeler... sende aynı sanatı icraa edıyonAtakan nagi iki dedikoducu iki kulisci birbirini buldu))). İki çıplak bir surviviro yakışır zaten)))
Muratın olayına ağlamakmak için sıksan ağlarsin böyle ters köşe yapılmaz..
Vallahi videoyu izlemedim için ben tahminen yazdım survivorda ağlamak için zorladı gibi geldi.. Tevil sanatı deniyor ama bu konuya alakasi pek yok burda baştan beri farklı manada kullandım kıvırma yok yani))Semıhın yaptıgı kelıme oyununa ne sanatı denıyordu sıkmak tutmak ana kelımeler... sende aynı sanatı icraa edıyon
Atakan nagi adam satmada, kulis, dedikoduda bir numara ben bu kadar hızlı adam satani görmedim)))Murat ağladı zaten Gıcık .ss
Atakan hepimizin gözünü boyamış adam resmen Hasana rahmet okuttu ))
Sen bilirsin ben semihe artık objektif bakıyorum, geçen söylediğin ağlama olayında hak vermiştim(kurre mektubu) bana da geçmemişti ordaki ağlaması ama bu geceki hissettirmişti. Ben yıne de bugunkuyle öncekilerş karşilaştir derimVallahi videoyu izlemedim için ben tahminen yazdım survivorda ağlamak için zorladı gibi geldi.. Tevil sanatı deniyor ama bu konuya alakasi pek yok burda baştan beri farklı manada kullandım kıvırma yok yani))
bu sanat kıvırma sanatı asıl.. Sen bir kelimeyi gerçek manasında kullanirsin ama öyle bir kıvırırirsin ki diğer manada söylermiş gibi gösterirsin bunu hdpli siyasiler yapar onlar yasada kaçmak için kulaniyor mesela bir sivil olur demiştas çıkar bunlar başımıza devletsizlikten başımıza geliyor.. Türk halkı doğuda polis asker yok diye anlar tabana artık farklı devlet kurmalıyız manası çıkar. Yada barış istiyoruz derler. Tabanda artik şehirlere hakim oldu savaşı kazandık.. Batıda as bunlar çok insalcilmis çok barış sever diye pazarlanır.
Burdaki kelime böyle değil sıkmak kendini zorlama manasinda kullandim başka manasi yok.
Duygusal olarak geçiş arkadaki fon müziğiyle alakalı montajla alakli mesele kerimoglunun müziğinde göbek atacaktım az kalsın)) kürenin mektubunda gözleri yaşardı ama duygu yoktu tabi ilk ödülde aile ödülünde hiç bir şey yoktu.. Her ödülde bir tik atlıyor Semih))) ağlama kızların ağlaması gibi olur bir kelimeye takılır ağlarsin mesela memic hiç bun kadar ayrı kalmadık diye ağladı Nihal kardeşiyle hiç ayrilmadik diye ağladı.. İnsanların böyle zaaf noktaları var semihin tek noktası seninle guru duyduk gibi egosal cümleler işte ondan pek samimiyetsizce geliyorSen bilirsin ben semihe artık objektif bakıyorum, geçen söylediğin ağlama olayında hak vermiştim(kurre mektubu) bana da geçmemişti ordaki ağlaması ama bu geceki hissettirmişti. Ben yıne de bugunkuyle öncekilerş karşilaştir derim
Aga erkekler de ağlamadı yani Semihin ağlaması gerçektiDuygusal olarak geçiş arkadaki fon müziğiyle alakalı montajla alakli mesele kerimoglunun müziğinde göbek atacaktım az kalsın)) kürenin mektubunda gözleri yaşardı ama duygu yoktu tabi ilk ödülde aile ödülünde hiç bir şey yoktu.. Her ödülde bir tik atlıyor Semih))) ağlama kızların ağlaması gibi olur bir kelimeye takılır ağlarsin mesela memic hiç bun kadar ayrı kalmadık diye ağladı Nihal kardeşiyle hiç ayrilmadik diye ağladı.. İnsanların böyle zaaf noktaları var semihin tek noktası seninle guru duyduk gibi egosal cümleler işte ondan pek samimiyetsizce geliyor
Erkek bu kez ağlamadı. Her hafta her hafta alıştılar artık))).Aga erkekler de ağlamadı yani Semihin ağlaması gerçekti
Gurur duymanın egoyla bağlantisi