Survivor 2016 - 32. Bölüm Yorumları

Bu negihanda akıl yok atakan tehlikeyi gördü numaradan yunusa yüklenmiş olabilir)))

Negihan yunusla haraket ederse oylar eşitlenir siz Mehmeti yazarsaniz atakanlar yunusu yazacak. Yunus ve Mehmet eşit oy alacak.. Sonra yunus elenemezse siz üstün olacaksın negihan kafası bakamiyor ne yazık ya.

Allahtan yılmaz var yoksa negihan bu akılla çok yaşamaz))))

Evet taklit ediyor belki alayına alıyor bilemem ama hangi partili olduğu belli değil.

Hep kafana kakıcam:F ütopya izleseydin balkon konuşması yaptiği yada yaptiği tonlama ve nidaları görürdün:F gerçi bak uydurmuşsun survivora:F
İnsan sevdiği kişiyi örnek alır

Bu negihanda akıl yok atakan tehlikeyi gördü numaradan yunusa yüklenmiş olabilir)))

Negihan yunusla haraket ederse oylar eşitlenir siz Mehmeti yazarsaniz atakanlar yunusu yazacak. Yunus ve Mehmet eşit oy alacak.. Sonra yunus elenemezse siz üstün olacaksın negihan kafası bakamiyor ne yazık ya.

Nagihan iki dakikada arkadaşlarını sattı..Atakan iyi kandırdı onu.

Nagihan atakana güvenip tugbaya rest cekiyor ama atakan nagihani satacak gibi fragmanda öyle görünüyor ayrica gizem fragmanda gizem kerimoglunda yine dokunulmazlik kolyesi gördüm galiba gönüllüler kaybetmis olabilir :D

Dün dedim sana nagi barişmiş işte:F döndü dönek. Burası survivor lafı da kılıfı olacak hep:F ne zaman elenir? En güçlü kız damlacık olacak:F senaryom gerçekleşiyor mu ne:A ne kadar emoji yorum yapıyorum keyiften:A

Ben şok ben iptal))). Negihan ne yapti ya resmen Istanbul biletini aldı))) sanırım bugün kızını özledi kafası gitti))
Ahahaha nagi bu nagi burası survivor:F

Dün dedim sana nagi barişmiş işte:F döndü dönek. Burası survivor lafı da kılıfı olacak hep:F ne zaman elenir? En güçlü kız damlacık olacak:F senaryom gerçekleşiyor mu ne:A ne kadar emoji yorum yapıyorum keyiften:A

Ahahaha nagi bu nagi burası survivor:F
Zaten oyu yüksek değildi tek güçlü kız damla olacağı baştan belliydi bu ha raketiyle acun da tutamaz nagiyi ama Tuğba yılmaz ve yunus gider ondan sonra ona sıra gelecektir 6hafta demek.. Bu kadar negihana fazla bile.

Duygulandigi an bile çok azdı kimseye zoom yapılmazken semihe mecbur kaldılar yaptılar ordan anla duygunun gücünü zaten kerim oğlu erkek kafalı kız olduğu için o hiç duygulanmadi
Tamam sonuçta gözleri doldu annesinin mesajını okurken sesi tıkandı biraz:A Senin teori nakavt :S