olmamış diyorum ben de
olmamış diyorum ben de
reytingin yarısı benim ayoll yoksa @xemrexxx sevdiğinden almadı herhalde diziye beni
bıçak sahte bıçak çıkarmışburda vermişiöm ben cevabımı
ooo en sevdiğim
Neyse bekliyoruz artık diziyi, yarın öbür gün başlatırsın artık.
Senaristin @xemrexxx olduğu bir diziden bahsediyoruz kim bilir bizi hangi fantazilerine alet edecek.Kadın sultanların boğaz kestiği nerde görülmüş
senle deniz en fazla ağır total entrikalara alet olursunuz neyse 3.bölümü yazayım ben cuma başlatırım pek izlenen dizi yokSenaristin @xemrexxx olduğu bir diziden bahsediyoruz kim bilir bizi hangi fantazilerine alet edecek.
ah be destere eskiden üsüme gülmü koklardın şimdi sultan misali isimleri açık açık yazıyorsun birde hep bu emre yüzündenresimlere bakarsak @mrt-06 le @Bully i cillop gibi parlaklar temsil ediyor beni temsilen koyduğun resimse sanki yeni kuluçkadan kalkmış tavuğu andırıyor la o tiple ben sultanları nasıl ikna edeceğim o köşnük suratla değil sultanları bir karpuzu bile halvete ikna edemem
yinede çıkmayan candan umut kesilmez @Çiğdem- sultan @Almila sultan ve @primavera sultanda gözüm kaldı ama onları elde edecek donanımdan yoksun bir tipim var gibi buna rağmen her türlü dalavereylede olsa en azından birini ikna etmek için canla başla uğraşacağımdan emin olabilir herkes? kolay kolay pes etmem kimseye sahneyi bırakmam
ııyyy kaknem bir kere destere hep bozuktu .ssah be destere eskiden üsüme gülmü koklardın şimdi sultan misali isimleri açık açık yazıyorsun birde hep bu emre yüzünden
ah be destere eskiden üsüme gülmü koklardın şimdi sultan misali isimleri açık açık yazıyorsun birde hep bu emre yüzünden
yok la kız haklı sonra bozuldum )ııyyy kaknem bir kere destere hep bozuktu .ss
evet @Çiğdem- ve @Forumdash seni cw nin memeli oğlanlarına alıştırınca bozuldunevet ama baktımki yedekte kimse olmayınca kızın bizi iplediği yok bir kaç tane daha ekledim listeye ki değerimiz artsın
rekabetsiz ortamda çok pahalıya patlıyor aşk! bunu geçde olsa öğrendim sanırım
yok la kız haklı sonra bozuldum )