Damien Duff
Favori Üye
hadi bölümünü stokladınmı bende Cesurun üç bölümünü stokladımevet @Çiğdem- ve @Forumdash seni cw nin memeli oğlanlarına alıştırınca bozuldun
hadi bölümünü stokladınmı bende Cesurun üç bölümünü stokladımevet @Çiğdem- ve @Forumdash seni cw nin memeli oğlanlarına alıştırınca bozuldun
evet @Çiğdem- ve @Forumdash seni cw nin memeli oğlanlarına alıştırınca bozuldun
gizli gizli izliyondur sencw den tek dizi izlemiyorum ama sen the 100 izliyordun sanırım bu laf daha çok senin için geçerli gibi
Regin, Crazy, Bakire bir tane daha vardı. Çiğdem ile yarışır buda.cw den tek dizi izlemiyorum ama sen the 100 izliyordun sanırım bu laf daha çok senin için geçerli gibi
bnmkilerde fantastik şeyler olmuyor çiğdeminkilerde oğlanların içine cin,şeytan,vampir falan kaçıyorRegin, Crazy, Bakire bir tane daha vardı. Çiğdem ile yarışır buda.
Regin, Crazy, Bakire bir tane daha vardı. Çiğdem ile yarışır buda.
regl dan biliyoruz kaliteyi bir bölüm izledim zor tahammül ettim aynı bu dönemin ergenlerini almışlar konuyu 500 yıl öncesine taşımışlar ama günümüzden hiç bir farkı yok beş altı ergen kız onların peşinde koşturan beş altı ergen oğlan hatta oğlanlar bazen hızını alamayıp birbirleriyle halvete giriyor falan tam senlikbnmkilerde fantastik şeyler olmuyor çiğdeminkilerde oğlanların içine cin,şeytan,vampir falan kaçıyor
Aaa iyi hatırlattın. Ben onu çok yakında geri döndüreceğim foruma. Birkaç değişiklik filan yaparım.@Harunnn60 forumca nerde kaldı
bence hemen döndür sen @mrt-06 ya baskı yap reyting sistemi başlasın tek dizi var ortalıkta dizimedya eşrefoğullarıyla geri dönüyorAaa iyi hatırlattın. Ben onu çok yakında geri döndüreceğim foruma. Birkaç değişiklik filan yaparım.
Bilemiyorum bakalım.bence hemen döndür sen @mrt-06 ya baskı yap reyting sistemi başlasın tek dizi var ortalıkta dizimedya eşrefoğullarıyla geri dönüyor
Ramazan oluyor atacanın yapası gelmiyor @Harunnn60 @mrt-06 da üşengeçlik varBilemiyorum bakalım.
Yaza doğru başlatacağım ama.
Aklımda daha sağlıklı bir sistem var ama bunu anca Mayıs ayı gibi başlatabilirim.@mrt-06 reyting sistemi gelsin ama oylama falan varmış o olmasın, tamamen hite göre ve ya mesaja göre olsun ki anlaşmazlık olmasın.
lütfen be karşına hiç rakip çıkarmışmıydım vasa destere yoksa destere çok kalbimi kırdınevet ama baktımki yedekte kimse olmayınca kızın bizi iplediği yok bir kaç tane daha ekledim listeye ki değerimiz artsın
rekabetsiz ortamda çok pahalıya patlıyor aşk! bunu geçde olsa öğrendim sanırım
yok la kız haklı sonra bozuldum )
lütfen be karşına hiç rakip çıkarmışmıydım vasa destere yoksa destere çok kalbimi kırdın
@Çiğdem- 2 sene sonra sende böyle dersin kesin.lütfen be karşına hiç rakip çıkarmışmıydım vasa destere yoksa destere çok kalbimi kırdın
evet ondan artık seni diğer cariyelerinle başbaşa bırakıyorumişte orda hata yapmışsın çok şımarttın beni