Muhteşem Yüzyıl Fav10 Yakında

resimlere bakarsak @mrt-06 le @Bully i cillop gibi parlaklar temsil ediyor:) beni temsilen koyduğun resimse sanki yeni kuluçkadan kalkmış tavuğu andırıyor:) la o tiple ben sultanları nasıl ikna edeceğim :) o köşnük suratla değil sultanları bir karpuzu bile halvete ikna edemem :)

yinede çıkmayan candan umut kesilmez @Çiğdem- sultan @Almila sultan ve @primavera sultanda gözüm kaldı :) ama onları elde edecek donanımdan yoksun bir tipim var gibi:) buna rağmen her türlü dalavereylede olsa en azından birini ikna etmek için canla başla uğraşacağımdan emin olabilir herkes? kolay kolay pes etmem kimseye sahneyi bırakmam :)
ah be destere eskiden üsüme gülmü koklardın şimdi sultan misali isimleri açık açık yazıyorsun birde :( hep bu emre yüzünden :(

ah be destere eskiden üsüme gülmü koklardın şimdi sultan misali isimleri açık açık yazıyorsun birde :( hep bu emre yüzünden :(

evet ama baktımki yedekte kimse olmayınca kızın bizi iplediği yok:) bir kaç tane daha ekledim listeye ki değerimiz artsın:)
rekabetsiz ortamda çok pahalıya patlıyor aşk! bunu geçde olsa öğrendim sanırım:)

ııyyy kaknem bir kere destere hep bozuktu .ss
yok la kız haklı sonra bozuldum :))

evet ama baktımki yedekte kimse olmayınca kızın bizi iplediği yok:) bir kaç tane daha ekledim listeye ki değerimiz artsın:)
rekabetsiz ortamda çok pahalıya patlıyor aşk! bunu geçde olsa öğrendim sanırım:)

yok la kız haklı sonra bozuldum :))
evet @Çiğdem- ve @Forumdash seni cw nin memeli oğlanlarına alıştırınca bozuldun :A