Muhteşem Yüzyıl Fav10 Yakında

Aceleye gerek yok bence ya stok yap. :D Daha @destere uğramadı konuya. :A
adamın doğum günü hangi rus bacımızın yanındak utluyor Allah bilir:A

Cidden @xemrexxx bana onumu layık gördün. :T:

Çiğdem, @vadikızı seni bir eski saraya sürsünde seni o zaman göreceğim. :A
sen soruya cevap ver :F

Ne yaparsan yap :D Reytingim yüksektir :F
sevdaluk u bile batırdın ne reytingi :F

ilk bölüm entrikalı olacka komedi kısmı 2.bölüm çikinella dahil olunca:A

resimlere bakarsak @mrt-06 le @Bully i cillop gibi parlaklar temsil ediyor:) beni temsilen koyduğun resimse sanki yeni kuluçkadan kalkmış tavuğu andırıyor:) la o tiple ben sultanları nasıl ikna edeceğim :) o köşnük suratla değil sultanları bir karpuzu bile halvete ikna edemem :)

yinede çıkmayan candan umut kesilmez @Çiğdem- sultan @Almila sultan ve @primavera sultanda gözüm kaldı :) ama onları elde edecek donanımdan yoksun bir tipim var gibi:) buna rağmen her türlü dalavereylede olsa en azından birini ikna etmek için canla başla uğraşacağımdan emin olabilir herkes? kolay kolay pes etmem kimseye sahneyi bırakmam :)

resimlere bakarsak @mrt-06 le @Bully i cillop gibi parlaklar temsil ediyor:) beni temsilen koyduğun resimse sanki yeni kuluçkadan kalkmış tavuğu andırıyor:) la o tiple ben sultanları nasıl ikna edeceğim :) o köşnük suratla değil sultanları bir karpuzu bile halvete ikna edemem :)

yinede çıkmayan candan umut kesilmez @Çiğdem- sultan @Almila sultan ve @primavera sultanda gözüm kaldı :) ama onları elde edecek donanımdan yoksun bir tipim var gibi:) buna rağmen her türlü dalavereylede olsa en azından birini ikna etmek için canla başla uğraşacağımdan emin olabilir herkes? kolay kolay pes etmem kimseye sahneyi bırakmam :)
Ben de kendimi çok beğendim. :D Bu oğlan hangi dizide oynuyor GoT'da mı? @xemrexxx

aslında senin oğlana biraz ağda yapsak birazda kirpik falan ekleyip pembe kıyafet giydirsek saraya bir sultan daha kazandırmış oluruz :))
Kıskanç kendin çirkinsin diye ne bu çekememezlik. :A Hem sen kendine baksana az daha şişsen uçan balon olcan mübarek. :F

Kıskanç kendin çirkinsin diye ne bu çekememezlik. :A Hem sen kendine baksana az daha şişsen uçan balon olcan mübarek. :F

ben o tiple zaten sıfır şansla başlıyorum yarışa:) o açıdan şimdiden çalışmalara başladım rakiplerime her türlü çirkefliği yapacağım buna emin ol :) o kızlardan birini kapmam şart :)

ben o tiple zaten sıfır şansla başlıyorum yarışa:) o açıdan şimdiden çalışmalara başladım rakiplerime her türlü çirkefliği yapacağım buna emin ol :) o kızlardan birini kapmam şart :)
Dur bakalım belki de rolün bayanlara eğilimli değildir, @xemrexxx'nin ne yazacağı belli olmaz. :A

Benim de tek rakibim @Bully gibi gözüküyor, Emre'ye rüşvet verip bir kezzap atma sahnesi yazdırırım, böylece Kaan'dan da kurtuluruz. :A