Ne yaparsan yap Reytingim yüksektirilk bölüm hazır yayınliyim mi stok bölüm mü yapayım
Ne yaparsan yap Reytingim yüksektirilk bölüm hazır yayınliyim mi stok bölüm mü yapayım
Cidden @xemrexxx bana onumu layık gördün.haaha ay ben bu @destere yi nezaman görsem gülme krızlerine tutuluyorum ayol
hmm @Bully vezir olunca ona göz dikmişim demek ama @destere gebertir seni söyliyeyim @Bully
ayy ayrıca @Harunnn60 a harun ağa denmeside şüpheli bir durum sarayda kime ağa dense harem ağası çıkıyor çünkü hahaha
adamın doğum günü hangi rus bacımızın yanındak utluyor Allah bilirAceleye gerek yok bence ya stok yap. Daha @destere uğramadı konuya.
sen soruya cevap ver
sevdaluk u bile batırdın ne reytingiNe yaparsan yap Reytingim yüksektir
Ben kendi reytingimi diyorumadamın doğum günü hangi rus bacımızın yanındak utluyor Allah bilir
sen soruya cevap ver
sevdaluk u bile batırdın ne reytingi
Biraz stok yap bence. Sonra sınav mınav dersin ara verirsin zırt pırt.adamın doğum günü hangi rus bacımızın yanındak utluyor Allah bilir
sen soruya cevap ver
sevdaluk u bile batırdın ne reytingi
Yayınla bana az da olsa rol ver.ilk bölüm hazır yayınliyim mi stok bölüm mü yapayım
sen yoksun belki ilerideYayınla bana az da olsa rol ver.
sen yoksun belki ileride
Başlat işte bize de geyik olur. Mümkünse bilindik şakalarından olmasın senden farklı bir absürd tarihi komedi bekliyoruz.ilk bölüm hazır yayınliyim mi stok bölüm mü yapayım
ilk bölüm entrikalı olacka komedi kısmı 2.bölüm çikinella dahil oluncaBaşlat işte bize de geyik olur. Mümkünse bilindik şakalarından olmasın senden farklı bir absürd tarihi komedi bekliyoruz.
ilk bölüm entrikalı olacka komedi kısmı 2.bölüm çikinella dahil olunca
Ben de kendimi çok beğendim. Bu oğlan hangi dizide oynuyor GoT'da mı? @xemrexxxresimlere bakarsak @mrt-06 le @Bully i cillop gibi parlaklar temsil ediyor beni temsilen koyduğun resimse sanki yeni kuluçkadan kalkmış tavuğu andırıyor la o tiple ben sultanları nasıl ikna edeceğim o köşnük suratla değil sultanları bir karpuzu bile halvete ikna edemem
yinede çıkmayan candan umut kesilmez @Çiğdem- sultan @Almila sultan ve @primavera sultanda gözüm kaldı ama onları elde edecek donanımdan yoksun bir tipim var gibi buna rağmen her türlü dalavereylede olsa en azından birini ikna etmek için canla başla uğraşacağımdan emin olabilir herkes? kolay kolay pes etmem kimseye sahneyi bırakmam
Ben de kendimi çok beğendim. Bu oğlan hangi dizide oynuyor GoT'da mı? @xemrexxx
Kıskanç kendin çirkinsin diye ne bu çekememezlik. Hem sen kendine baksana az daha şişsen uçan balon olcan mübarek.aslında senin oğlana biraz ağda yapsak birazda kirpik falan ekleyip pembe kıyafet giydirsek saraya bir sultan daha kazandırmış oluruz )
Kıskanç kendin çirkinsin diye ne bu çekememezlik. Hem sen kendine baksana az daha şişsen uçan balon olcan mübarek.
Dur bakalım belki de rolün bayanlara eğilimli değildir, @xemrexxx'nin ne yazacağı belli olmaz.ben o tiple zaten sıfır şansla başlıyorum yarışa o açıdan şimdiden çalışmalara başladım rakiplerime her türlü çirkefliği yapacağım buna emin ol o kızlardan birini kapmam şart