Banane o zaman , yas tutmamı mı bekliyosun.Masaj yapsan bile yumuşamam
Kırgın Çiçekler aleyhine bir yorum yapmış gibi hissettim, beğenmesem olmazdı. 😎@Bully her şeyi beğenip durma uyuz herif
Neyse ne yaparsan yap sizle uğraşamam derslerim varKırgın Çiçekler aleyhine bir yorum yapmış gibi hissettim, beğenmesem olmazdı. 😎
Çalış tabii sen o arada ben de işlerimi halledeyim.Neyse ne yaparsan yap sizle uğraşamam derslerim var
oyumu kullandım@turkuazz @yatutarsa @hayret bi şey sizleri de bekliyorum
Sağlık olsun.
@destere @OzaN siz de kullanın oy
Fark etmez biz Sıla'yı geçip finale çıkalım da finalde Allah kerim artık.Neyse finale SILA çıkmasa da diğer grubun finalistini desteklerim
İnşallah geçemezsinizFark etmez biz Sıla'yı geçip finale çıkalım da finalde Allah kerim artık.
Ben protesto ediyorum, benden oy yok. Buray burada olsaydı bari.Neyse finale SILA çıkmasa da diğer grubun finalistini desteklerim
@OzaN dürüstçe oy kullan hadi nasılsa ikisini de sevmiyon
Sıla için oy kullan benceBen protesto ediyorum, benden oy yok. Buray burada olsaydı bari.
Deniz bitti bir de sen mi çıktın başımıza adminimizin kararına saygı duyalım lütfen.Sıla için oy kullan bence
O Yalın'a kullandı bile geçmiş olsun.@FurkanTB oy kullanmadıysan sıla için oy kullanmanı rica ediyorum. Tubanın hatırı için
Neyi protesto ediyon anlamadım Yahu kimsenin yakasına yapışmadık ya oy ver diye Kimi layık gördülerse onları çıkardılar Sıla'ya destek vermelisin bilemem benBen protesto ediyorum, benden oy yok. Buray burada olsaydı bari.
Sokak sanatı senin yerine oy istiyordu sesin çıkmadı turkuaz isteyince mi suç oldu helal @turkuazz arkandayımDeniz bitti bir de sen mi çıktın başımıza adminimizin kararına saygı duyalım lütfen.
O Yalın'a kullandı bile geçmiş olsun.