Yok ya daha belli değil dinledikten sonra vercem kararımı hangisi hoşuma giderse ona vercem. Bu arada sen kime verdin.İstediğine oy ver ama ben anladım senin sıladan yana oy kullanacağını
Boşuna lady gaga sevmıyoruz demek
Yok ya daha belli değil dinledikten sonra vercem kararımı hangisi hoşuma giderse ona vercem. Bu arada sen kime verdin.İstediğine oy ver ama ben anladım senin sıladan yana oy kullanacağını
Ben yatıcam azsonra şarkı dinleyemem bu acele ne sabret az
Zevklerimiz uyuşur hep.İstediğine oy ver ama ben anladım senin sıladan yana oy kullanacağını
Yarın işte sık boğza etme bide Sıla'ya verirsem arkamdan kim bilir ne dersin.O kadar zaman seni bekledik. 5 dakikanı ayır işte.ss
Okumuyormusun mesajları? sebebi yazdim öneden o yuzden Yalın dedim. Zaten reklam şarkısı kafadan 10 numöroyduYok ya daha belli değil dinledikten sonra vercem kararımı hangisi hoşuma giderse ona vercem. Bu arada sen kime verdin.
Yarın işte sık boğza etme bide Sıla'ya verirsem arkamdan kim bilir ne dersin.
hep kötulemiyorum ki :/ o da taktik değiştirse iyi olur.geçen sene 7/24 izlediğimden savunacak yerler yakalıyordum. Ama burda herkes iyisiyle kötusuyle göruyor iyi yerinde zaten sahip çıkıyorum eskinin hatrına öylede ezdiremem o benım için oyunlardak char gibi bişey onca emek verip kastım survivıra yolladımZevklerimiz uyuşur hep.
Şu Semih'i korusan iyi olur aslında.ss :/
Yalnız ben hala bekliyorum Deniz ne zaman sana kızacak diye. MS zamanı şakadan da olsa tartışıyordunuz ya siz.Çok pis şeyler derim. Sakın Sıla deme. Zaten o uyuşuk şarkı sırf deniz için geldi buralara kadar. Demezsin eminim.
Neyse uyuyorum o zaman ben. İyi geceler sizlere
Yalnız ben hala bekliyorum Deniz ne zaman sana kızacak diye. MS zamanı şakadan da olsa tartışıyordunuz ya siz.
Eyw Umut'um iyi geceler Allah rahatlık versin bende kaçarım şimdi. Biliyorum çok pisşeyler diyeceğini ondan şüphem yok.))Çok pis şeyler derim. Sakın Sıla deme. Zaten o uyuşuk şarkı sırf deniz için geldi buralara kadar. Demezsin eminim.
Neyse uyuyorum o zaman ben. İyi geceler sizlere
Yok onları okumadım neyse ben kaçıyorum iyi geceler.Okumuyormusun mesajları? sebebi yazdim öneden o yuzden Yalın dedim. Zaten reklam şarkısı kafadan 10 numöroydu
Bazen düşünüyorum antiliğin Sıla'ya mı yoksa bana mı diye Toplayabildiğin kadar topla bugün zira yarına kalırsa işin şansın azalacak@OzaN sen daha oy vermemişsin sabaha doğru ugrarsan bekleriz. Kesin Yalın diyeceksin eminim. Sıla için bir önce ki turda haketmediğini söylemiştin.
Sen niye direkt üstüne alındı? Senin fanlıkta öne cıkman senı hedef gösterdiğim anlamına gelmez. Madem ustune alındı evet doğru, nerden bileceğim pmden oy istemediğini? Anti oldugumu bilmesen belki benden de isteyeceksin? Üstüne alınarak komplo yaratıyorsan ben de san bu hikayeyle gelirimKeyfimi bozmayacağım @Forumdash direk söyle söylemek istediklerini boşa sallama o laflarını ki bilelim. Sıla hatır gönülle kazanıyor demek. Senin de SILA antisi olduğunu bildiğimden sokak sanatıyla tam birbirinizi buldunuz diyebilirim.
Bazen düşünüyorum antiliğin Sıla'ya mı yoksa bana mı diye Toplayabildiğin kadar topla bugün zira yarına kalırsa işin şansın azalacak
Yani yenilikten yana kullanmalı. Gülşeni var gerçi @OzaN seç ya sıla ya gülşenBen her zaman şans bulurum.
Bugün yoğundum. Dünden beri 4 sınava girdim tamamen stres için geldim. Birileri stres olunca ben stres atıyorum. Bilirsin Sende sonuçta en büyük Yılan sensin.
Ozan yeter artık her yol Sıla sıla sıla demişti. Oyu bizde kesin.
Ben niye üstüme alındım çünkü 2 yıldır en favori şarkı SILA oluyor bu sebeple alındım. PM'den oy istemişsem herkese tek tek sorabilirsin bakalım istemiş miyim oy. Anti olduğunu biliyorum çünkü şuanki tavırların bunu fazlasıyla gösteriyor ne olduğun çokta umrumda değil. Özelden neden isteyeyim ki hem direk etiket işimi görüyor Açık hedef gösterdiğin kişi zaten benim o kadar belli ki yani bu kadar ezik üstünlüğe sahip olma bir de. Ayrıca bu yarış kaç sayfadır eğlenceli bir şekilde devam ediyor huzur bozmaya da gerek yok böyle imalı laflarla. Bully ve benim ikimizin arasında tatlı bir rekabet. Her zaman söylerim araya başkaları girmişse ve konuyla tamamen alakasız kişilerse bunlar her zaman ortamı bozar. Neyse Bully ile olan samimi yarışımıza bu sözlerimden sonra da devam ediyor olacağım. İyi forumlarSen niye direkt üstüne alındı? Senin fanlıkta öne cıkman senı hedef gösterdiğim anlamına gelmez. Madem ustune alındı evet doğru, nerden bileceğim pmden oy istemediğini? Anti oldugumu bilmesen belki benden de isteyeceksin? Üstüne alınarak komplo yaratıyorsan ben de san bu hikayeyle gelirim