14 - 20 Mart 2016 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,747
Puanı
1,061
İlk 5'e girmişim, geçen hafta daha az yazdığımı düşünüyordum. :D

Tebrikler @Polat Şaşmaz tapatalk saolsun diyelim mi :F

Olsun az konuşmak her zaman iyidir aga :)
aga çok konuşup boş konuşan adamlar çok forumda ama senin her mesajın değerli her mesajın okumaya değer o yüzden yaz ki okuyalım gereksizler boş boş post kasıyor mesela sen daha iyi bilirsin :D

aga çok konuşup boş konuşan adamlar çok forumda ama senin her mesajın değerli her mesajın okumaya değer o yüzden yaz ki okuyalım gereksizler boş boş post kasıyor mesela sen daha iyi bilirsin :D
Eyvallah kardeşim düşüncelerimiz karşılıklı 😉 O yüzden sana daha fazla aktif ol diyorum ya :)

Yıldızlar Yarışıyor'un finalini sununca mecbur baya mesaj yazdık yoksa 6. yada 7. sırada olmam lazımdı. :D

Reytingim düşmüş resmen😱
Ben akşam 6 suları gibi geliyorum gece 3 gibi çıkıyorum ne ara yazıyorsun? Kayyum atanmalı bu listeyi yapanlara:T: @mrt-06 @OzaN

bende fazla girmiyorum foruma ama benim mesajları @mrt-06 ikiyle çarpıyor:) onunla zamanında öyle anlaşmıştık? çünkü mesajlarımın özgül ağırlığı kuvvetli :))

bende fazla girmiyorum foruma ama benim mesajları @mrt-06 ikiyle çarpıyor:) onunla zamanında öyle anlaşmıştık? çünkü mesajlarımın özgül ağırlığı kuvvetli :))
Yaa o ağırlığı nikinle de veriyorsun da yapmayın şöyle antlaşmalar filan:X ortalık kızışsın, baksana zirve 600... @Çiğdem- geçen paylaşmiş bi resim kaç bin mesajdı.