aga aktiflik oranına göre az yazıyorsun ben eskiden aktifken haftada 1000 mesaj yazardım en azYok artık çenem düşmüş bu hafta![]()
Olsun az konuşmak her zaman iyidir agacanlı anlatım uzmanı sağ kolum @Polat Şaşmaz zirveyi almış helal olsun aga
aga aktiflik oranına göre az yazıyorsun ben eskiden aktifken haftada 1000 mesaj yazardım en az![]()
aga çok konuşup boş konuşan adamlar çok forumda ama senin her mesajın değerli her mesajın okumaya değer o yüzden yaz ki okuyalım gereksizler boş boş post kasıyor mesela sen daha iyi bilirsinOlsun az konuşmak her zaman iyidir aga![]()
Eyvallah kardeşim düşüncelerimiz karşılıklı 😉 O yüzden sana daha fazla aktif ol diyorum yaaga çok konuşup boş konuşan adamlar çok forumda ama senin her mesajın değerli her mesajın okumaya değer o yüzden yaz ki okuyalım gereksizler boş boş post kasıyor mesela sen daha iyi bilirsin![]()
aga bundan fazlası olmuyor çok yoğunuz bu bile fazla aslındaEyvallah kardeşim düşüncelerimiz karşılıklı 😉 O yüzden sana daha fazla aktif ol diyorum ya![]()
Teşekkürlerİlk 5'e girmişim, geçen hafta daha az yazdığımı düşünüyordum.
Tebrikler @Polat Şaşmaz tapatalk saolsun diyelim mi![]()
Teşekkür ederim usta senden bu övgüleri almak benim icin serefcanlı anlatım uzmanı sağ kolum @Polat Şaşmaz zirveyi almış helal olsun aga
aga aktiflik oranına göre az yazıyorsun ben eskiden aktifken haftada 1000 mesaj yazardım en az![]()
Reytingim düşmüş resmen😱@Forumdash ı geçmişim![]()
Yaa o ağırlığı nikinle de veriyorsun da yapmayın şöyle antlaşmalar filanbende fazla girmiyorum foruma ama benim mesajları @mrt-06 ikiyle çarpıyoronunla zamanında öyle anlaşmıştık? çünkü mesajlarımın özgül ağırlığı kuvvetli
)