aga aktiflik oranına göre az yazıyorsun ben eskiden aktifken haftada 1000 mesaj yazardım en azYok artık çenem düşmüş bu hafta
Olsun az konuşmak her zaman iyidir agacanlı anlatım uzmanı sağ kolum @Polat Şaşmaz zirveyi almış helal olsun aga
aga aktiflik oranına göre az yazıyorsun ben eskiden aktifken haftada 1000 mesaj yazardım en az
aga çok konuşup boş konuşan adamlar çok forumda ama senin her mesajın değerli her mesajın okumaya değer o yüzden yaz ki okuyalım gereksizler boş boş post kasıyor mesela sen daha iyi bilirsinOlsun az konuşmak her zaman iyidir aga
Eyvallah kardeşim düşüncelerimiz karşılıklı 😉 O yüzden sana daha fazla aktif ol diyorum yaaga çok konuşup boş konuşan adamlar çok forumda ama senin her mesajın değerli her mesajın okumaya değer o yüzden yaz ki okuyalım gereksizler boş boş post kasıyor mesela sen daha iyi bilirsin
aga bundan fazlası olmuyor çok yoğunuz bu bile fazla aslındaEyvallah kardeşim düşüncelerimiz karşılıklı 😉 O yüzden sana daha fazla aktif ol diyorum ya
Teşekkürler Olabilirİlk 5'e girmişim, geçen hafta daha az yazdığımı düşünüyordum.
Tebrikler @Polat Şaşmaz tapatalk saolsun diyelim mi
Teşekkür ederim usta senden bu övgüleri almak benim icin serefcanlı anlatım uzmanı sağ kolum @Polat Şaşmaz zirveyi almış helal olsun aga
aga aktiflik oranına göre az yazıyorsun ben eskiden aktifken haftada 1000 mesaj yazardım en az
Reytingim düşmüş resmen😱@Forumdash ı geçmişim
Yaa o ağırlığı nikinle de veriyorsun da yapmayın şöyle antlaşmalar filan ortalık kızışsın, baksana zirve 600... @Çiğdem- geçen paylaşmiş bi resim kaç bin mesajdı.bende fazla girmiyorum foruma ama benim mesajları @mrt-06 ikiyle çarpıyor onunla zamanında öyle anlaşmıştık? çünkü mesajlarımın özgül ağırlığı kuvvetli )