aaa zaman zaman sıkıcı zaman zaman eğlenceli zaman zaman durgun ve aksiyonlu azar azar hepsinden vardı bence yalnız ben john travolta seven birisi olarak bu filmdeki performansını beğenmedim saç sitili falanda 90lı yıllarda kenan doğuluyla aynıymış ayoll bruce willste varmış ama oda tam filmde ağırlığını pek verememiş ben zenci oyuncuyu çok beğendim samuel jackson ve lens denilen adam var kısa rolu vardı ama en çok onun sahnelerinde güldüm
spoi yorumum
7.5/10 iyidir bence
@OzaN @destere @Yiğitt @Forumdash @Tolstoyevski @gundix123 @Danger UA!
spoi yorumum
hahahah ayy şu giriş kısmında ilk sahnede şarısın adamla kadının konuşma sahnesini ben işe girmeyi konuşuyorlar sanmıştım meğer soygun planıymış
aaa şu kadınlara yapılan ayak masajı sohbetide tuhaftı ben çok gıdıklanırım
ayaklarımdan ama en rahatlatıcı mesajında ayak masajı olduğunu duymuştum wilcent ve şu siyah bonus kafalı adamın konuşmaları baya güldürdü beni ama wilcentle şu yemekte buluşan kadın sahneleri çok canımı sıktı ayol yalnız dans sahnelerine bayıldım wilcent
coştu hahaha aa şu salak kadını lensin evine getirdiği sahnede çok komikti lens baya komik bir karakterdi wilcent kadının kalbinin nerede olduğunu bilmiyormus hahaha ayy allahım ok gibi saplıyor iğneyi kadının dirilmesiyle adamların korkması çok komikti
aa butch sahneleride fena değildi adam dövme sahnesi güzeldi yinede ama yakalandığı sahnede çok komikti escinsel adamlardan zor kurtuldu zenci adamıda kurtarma sahnesi kılıçla o adamı öldürmeside güzeldi ve gitti şehirden bruch wiils yanı 🙂🙂🙂
aaa ilk sahnedeki kafeyi soyan adamla kadın son sahnede belirdiler bonus kafalı zenci bıraktı onları ve viltcente ile havalı bir veda sahnesi filme
aaa şu kadınlara yapılan ayak masajı sohbetide tuhaftı ben çok gıdıklanırım
ayaklarımdan ama en rahatlatıcı mesajında ayak masajı olduğunu duymuştum wilcent ve şu siyah bonus kafalı adamın konuşmaları baya güldürdü beni ama wilcentle şu yemekte buluşan kadın sahneleri çok canımı sıktı ayol yalnız dans sahnelerine bayıldım wilcent
coştu hahaha aa şu salak kadını lensin evine getirdiği sahnede çok komikti lens baya komik bir karakterdi wilcent kadının kalbinin nerede olduğunu bilmiyormus hahaha ayy allahım ok gibi saplıyor iğneyi kadının dirilmesiyle adamların korkması çok komikti
aa butch sahneleride fena değildi adam dövme sahnesi güzeldi yinede ama yakalandığı sahnede çok komikti escinsel adamlardan zor kurtuldu zenci adamıda kurtarma sahnesi kılıçla o adamı öldürmeside güzeldi ve gitti şehirden bruch wiils yanı 🙂🙂🙂
aaa ilk sahnedeki kafeyi soyan adamla kadın son sahnede belirdiler bonus kafalı zenci bıraktı onları ve viltcente ile havalı bir veda sahnesi filme
@OzaN @destere @Yiğitt @Forumdash @Tolstoyevski @gundix123 @Danger UA!