ne anladın acep. laptoptan canlı yayından diziye bakıyorum karşımda tv'de maç var. ve reklama girdi dizi maça geçebilirim.yanlış anlayan anladı bile billycim
ne anladın acep. laptoptan canlı yayından diziye bakıyorum karşımda tv'de maç var. ve reklama girdi dizi maça geçebilirim.yanlış anlayan anladı bile billycim
inş aga usta olduğu sürece devam ederizAslında kanal faktörü de etki edebilir diziye. Neticede başka bir kanalın reklam stratejisi bile dizinin yükselmesini sağlayabilir. Totalde de çünkü 7'nin altında kalıyor. Bence başka bir kanalda daha da yükselebilir.
Tabiki 13 yıl dile kolay maşallah diziye 2020'ye kadar yolu olur inşallah.
İnşallah bu kanaldan kurtuluruz çekilecek çile değil reklam düzenleri, stratejisi her şeyiyle rezalet. Verem kanser olduk 2 senedeAslında kanal faktörü de etki edebilir diziye. Neticede başka bir kanalın reklam stratejisi bile dizinin yükselmesini sağlayabilir. Totalde de çünkü 7'nin altında kalıyor. Bence başka bir kanalda daha da yükselebilir.
Tabiki 13 yıl dile kolay maşallah diziye 2020'ye kadar yolu olur inşallah.
dediğin gibi olsa diziyi nasıl yorumlayayım saf.Hadi hadi yeme bizi aga şimdi Maça sattın vadiyi dimi tıpkı kırgınları sattığın gibi
Ah be reklama girdi dizi.
diziden ne anlıyon maçtan ne anlıyon takas beye söylerim seni parçalarına ayırır vallane anladın acep. laptoptan canlı yayından diziye bakıyorum karşımda tv'de maç var. ve reklama girdi dizi maça geçebilirim.
Malesef aga KanalD bugün sabrımızı test ediyorBölüm erken mü başladı ya da mezarlık sahnesi gösterilmedi mi? Ben açtığımda Polat hastanedeydi.
Necati reyiz iyi götürüyor maşallah diziyi. Hem oynuyor hem yazıyor bayağı zor işi ama üstesinden geliyor.inş aga usta olduğu sürece devam ederiz
Aynen Kanal D dizinin değerini bilmiyor aga yoksa şuan çok iyi bölümlerde oluyor yani bazı sahneleri netten izliyorum bence 8 civarı almalı bu bölümlerle.İnşallah bu kanaldan kurtuluruz çekilecek çile değil reklam düzenleri, stratejisi her şeyiyle rezalet. Verem kanser olduk 2 senede
gözüm kulağım vadide maça arada göz atıyorum sadece.diziden ne anlıyon maçtan ne anlıyon takas beye söylerim seni parçalarına ayırır valla
Valla sen ne yılansın sen her şey beklenirdediğin gibi olsa diziyi nasıl yorumlayayım saf.
aga inş bu sene son senemiz olacak pana nın 46 dizisi tutarsa star a geçeriz gibi geliyor daha doğrusu ben öyle istiyorumNecati reyiz iyi götürüyor maşallah diziyi. Hem oynuyor hem yazıyor bayağı zor işi ama üstesinden geliyor.
Aynen Kanal D dizinin değerini bilmiyor aga yoksa şuan çok iyi bölümlerde oluyor yani bazı sahneleri netten izliyorum bence 8 civarı almalı bu bölümlerle.
Allah allah sen Vadi izliyor muydun 😵 Sizin tayfa diziyi paso gömüyor da şaşırdım yani @takas mı hackledi senin hesabı yokaaNecati reyiz iyi götürüyor maşallah diziyi. Hem oynuyor hem yazıyor bayağı zor işi ama üstesinden geliyor.
Aynen Kanal D dizinin değerini bilmiyor aga yoksa şuan çok iyi bölümlerde oluyor yani bazı sahneleri netten izliyorum bence 8 civarı almalı bu bölümlerle.
Zamanında çok sevdiğim dizilerdendi Melek Sonradan ayrı düşsem de netten takip ediyorum sahne sahneAaaaa gözlerime inanamıyorum denizz vadi başlığında
ya sen kendine bak kösemciydin bugün burdasın hayırdır?Valla sen ne yılansın sen her şey beklenir
Eski Vadicilerden aga bir ara Alevileri ovuyor diye yazdigi mesajlarini gormustumAllah allah sen Vadi izliyor muydun 😵 Sizin tayfa diziyi paso gömüyor da şaşırdım yani @takas mı hackledi senin hesabı yokaa
Zamanında çok sevdiğim dizilerdendi Melek Sonradan ayrı düşsem de netten takip ediyorum sahne sahne