teşekürler harikasın maskeli )@destere Evaya oy verdim
ya @sokak sanati nın duygu sömürüsüne kanma o hep öyle iki büklüm olur kedi yavrusu gibi iki damla gözyaşı döker ta ki ekmeği kapana kadar ) ama iki dakika sonra yaptığın iyiliği unutur öyle hain biridir sizi kandırmasına izin vermeyin@sokak sanati tamam o zaman oyum rihannaya gitti
teşekürler harikasın maskeli )
ya @sokak sanati nın duygu sömürüsüne kanma o hep öyle iki büklüm olur kedi yavrusu gibi iki damla gözyaşı döker ta ki ekmeği kapana kadar ) ama iki dakika sonra yaptığın iyiliği unutur öyle hain biridir sizi kandırmasına izin vermeyin
sarı terliğin oyu geçersiz şimdiden söyleyeyim onu oydan saymıyoruz
sarı terliğin oyu geçersiz şimdiden söyleyeyim onu oydan saymıyoruz
tek bir mesajı yok adamın dün üye olmuş oy vermiş o tarz oyları saymıyoruz valla istersen say eğer hileli bir şekilde rihannaya tur atlatmak istiyorsan tabi ? yalnız işin içine şaibe karışınca ödülünde anlamı olmaz )Adam üye sonuçta. Böyle bir kural yok.
tek bir mesajı yok adamın dün üye olmuş oy vermiş o tarz oyları saymıyoruz valla istersen say eğer hileli bir şekilde rihannaya tur atlatmak istiyorsan tabi ? yalnız işin içine şaibe karışınca ödülünde anlamı olmaz )
kesinlikle geçersiz napalım mapalım ı geç öyle hile hurda işe karışacaksa bunca insanın oyuna yazık günah niye oy veriyoruzki twitterdan çağıralım 500 kişi herkes birilerine oy versin )Napayım saymayayipta. Çok saçma dediğin. Adam yeni üye olmuş belki foruma ısınır.
@ozmoturk reis Rihanna'ya oy verirsen sevinirim. Çeyrek final turları başladı bekliyorum seni yine.
Bilemiyorum. Hlaa çok geliyor@Since2011 kardes hem ankete etiketleme diyorsun hem oy atıyorsun. Bu ne çelişki böyle.
@Ice_Cool_23 @eskici @mrt-06 @Ahmad dostlarım. Rihanna'ya destek atıyoruz.
@
Bir apaçi müziğinin bu kadar çok destek alması şaka gibi. Buraya kadar gelmesiyle facia.
@Amoureux kalitenin göstermeni bekliyorum. Bu gruplara artık gel yani siftah yaptın zaten.
@hayret bi şey @BesaleT adres Rihanna.
Bilemiyorum. Hlaa çok geliyor
Orada Taylor varken.Allah sizi ıslah etsin.ss @ozmoturk hayal kırıklığına uğradım. Orada Rihanna varken.
Orada Taylor varken.
@HachiKo @Master.1000 @Polat Şaşmaz @Dr. Sabahat oylarınızı
Eva Simons ft. Konshens | Policeman e atmayı unutmayın
şu an oylar eşit durumda @sokak sanati nın oyununu tezgahını boşa çıkarma günü bu fırsatı kaçırmayın derim