Yok film izler öyle yatarım @Maskeli Fedai yakamdan düşsün artık başımın etini yedi kaç gündürRica ederim olanı söyledim. Sen şimdi yatarsın da [emoji2]
Yok film izler öyle yatarım @Maskeli Fedai yakamdan düşsün artık başımın etini yedi kaç gündürRica ederim olanı söyledim. Sen şimdi yatarsın da [emoji2]
Yok sağol ben dizi izleyecem hemde yerli olanından 🙂@-KADİR- psikolojik gerilim mi dedin istersen film önerisi yapabiliriz
Herkese iyi geceler, mesajımı yeni göreceklere ise günaydın
Aog kim ?Ooo AOG da Vadiciymiş
Amacı Olmayan Grup aga bilmiyon mu yoksa ?Aog kim ?
Yok ne yazmislarAmacı Olmayan Grup aga bilmiyon mu yoksa ?
La yıl olmuş 2016 AOG'u bilmiyon mu Sosyal medyada gördüğün bütün fame, trend olan videoları patlatan grup. 😉 Bu paylaştığı Amacı Olmayan Sayfa. Gruba herkes giremiyor deep web gibi mübarek. Bayanlar ve 2klılar giremez diye bir mottoları varYok ne yazmislar
La yıl olmuş 2016 AOG'u bilmiyon mu Sosyal medyada gördüğün bütün fame, trend olan videoları patlatan grup. 😉 Bu paylaştığı Amacı Olmayan Sayfa. Gruba herkes giremiyor deep web gibi mübarek. Bayanlar ve 2klılar giremez diye bir mottoları var
Atmıyorum sen boş işlerle uğraşma Neyse maça kadar uyuyacam ben sen de o sırada gruba sız sınav yapacam seni gelince ona göre Konuyu unutma 😀Benim boyle bos islerle alakam yoktur aga sosyal medyayı hiç bilmem Link atsana bir gruba goz atayim
Hemen izleyecek misin bremToprağım bana film öner [emoji2] bilim_kurgu olursa daha iyi olur [emoji2] @Maskeli Fedai
Orası belli olmaz [emoji3] [emoji3] ama sen öneri ver bra [emoji2]Hemen izleyecek misin brem
Film konusunda ona hic danisma aga Abidik gubidik film soyler simdi zaman israfiOrası belli olmaz [emoji3] [emoji3] ama sen öneri ver bra [emoji2]
aga bende bilmiyorum aog dediğin sayfayıLa yıl olmuş 2016 AOG'u bilmiyon mu Sosyal medyada gördüğün bütün fame, trend olan videoları patlatan grup. 😉 Bu paylaştığı Amacı Olmayan Sayfa. Gruba herkes giremiyor deep web gibi mübarek. Bayanlar ve 2klılar giremez diye bir mottoları var