Yok film izler öyle yatarım @Maskeli Fedai yakamdan düşsün artık başımın etini yedi kaç gündürRica ederim olanı söyledim. Sen şimdi yatarsın da [emoji2]
Yok film izler öyle yatarım @Maskeli Fedai yakamdan düşsün artık başımın etini yedi kaç gündürRica ederim olanı söyledim. Sen şimdi yatarsın da [emoji2]
Yok sağol ben dizi izleyecem hemde yerli olanından 🙂
Herkese iyi geceler, mesajımı yeni göreceklere ise günaydın
Aog kim ?Ooo AOG da Vadiciymiş![]()
Amacı Olmayan Grup aga bilmiyon mu yoksa ?Aog kim ?![]()
YokAmacı Olmayan Grup aga bilmiyon mu yoksa ?![]()
La yıl olmuş 2016 AOG'u bilmiyon muYokne yazmislar
![]()
La yıl olmuş 2016 AOG'u bilmiyon muSosyal medyada gördüğün bütün fame, trend olan videoları patlatan grup. 😉 Bu paylaştığı Amacı Olmayan Sayfa. Gruba herkes giremiyor deep web gibi mübarek. Bayanlar ve 2klılar giremez diye bir mottoları var
![]()
Atmıyorum sen boş işlerle uğraşmaBenim boyle bos islerle alakam yoktur aga sosyal medyayı hiç bilmemLink atsana bir gruba goz atayim
![]()
Hemen izleyecek misin bremToprağım bana film öner [emoji2] bilim_kurgu olursa daha iyi olur [emoji2] @Maskeli Fedai
Orası belli olmaz [emoji3] [emoji3] ama sen öneri ver bra [emoji2]Hemen izleyecek misin brem![]()
Film konusunda ona hic danisma agaOrası belli olmaz [emoji3] [emoji3] ama sen öneri ver bra [emoji2]
aga bende bilmiyorum aog dediğin sayfayıLa yıl olmuş 2016 AOG'u bilmiyon muSosyal medyada gördüğün bütün fame, trend olan videoları patlatan grup. 😉 Bu paylaştığı Amacı Olmayan Sayfa. Gruba herkes giremiyor deep web gibi mübarek. Bayanlar ve 2klılar giremez diye bir mottoları var
![]()