Yok yarişmacıların star ile anlaşma yapmalarını söyledim.Turabinin yarışması öncesi hilmicem birinci oldu sanirim kafandaki kurguya ters olunca hemen siliyorsun gerçekleri.
Stardaki yarışma endomolun acunla bağı yok zaten foxa transfer oldu
Taner vardı o da yeteneksize katıldı aynı gün izledim hatta yarı yolda elendi))) zaten bu yarışmayı kazanmak için yetenekli baklavalı olmak lazım baklavasiz kazanan sadece ilk yarışmada bir kızdı))))2013 de birinci olmuş. 2012 de yeteneksiz de cıkmış. Acunun yarişması yeteneksiz de...
Herkes bayılıyor hilmicemin yeteneğine ve baklavalarına... gel de survivora cast değil de http://www.vidivodo.com/yetenek-sizsiniz-turkiye-hilmi-cem-intepe-solo-dans
Mesajları karıştirdin her şeyi karistirdigin gibi))) bu mesaja hepimiz semihiz olacak.Yok yarişmacıların star ile anlaşma yapmalarını söyledim.
Merveli olandan sonra doğru düzgün izlemedim. Turabili survivoru hiç izlemedim zaten.Taner vardı o da yeteneksize katıldı aynı gün izledim hatta yarı yolda elendi))) zaten bu yarışmayı kazanmak için yetenekli baklavalı olmak lazım baklavasiz kazanan sadece ilk yarışmada bir kızdı))))