Yukarıda ne kadar iyi izlediğimi gösterdin 3 de bir yaptı o da son saniye Yılmazi yendi onu da kaybedebilirdi)))Bana laf yapmaktan Sen de iyi izleyememişsin atakanla iyi yarişti ama beceriksiz elleri yüzünden kaybetti
Yukarıda ne kadar iyi izlediğimi gösterdin 3 de bir yaptı o da son saniye Yılmazi yendi onu da kaybedebilirdi)))Bana laf yapmaktan Sen de iyi izleyememişsin atakanla iyi yarişti ama beceriksiz elleri yüzünden kaybetti
Ünlüler kazandı 10-8babamlar var bakamıyorum ben kim yeniyor ya
Yarın kazanırız umarım.hımm ne oldu bu gönüllülere ya
Hayır olur mu hiç! oyun moyun yok %90 gerçek çok ufak kurgu var sabahtan beridir ikna oldumAcunun oyunları
Merdiven nasıl ama sapasağlam efsane olmuş yettiSemih biraz trollük yapsa da eğlence gelse
Semihin yyaptığı yer cidden komedi
Değişiklik yok bu kadar diyeyim)))babamlar var bakamıyorum ben kim yeniyor ya
Yarışmanın finali şimdiden belli Semih-Atakan finali olacak.Biz boşuna izliyoruz bir neviHayır olur mu hiç! oyun moyun yok %90 gerçek çok ufak kurgu var sabahtan beridir ikna oldum
Merdiven nasıl ama sapasağlam efsane olmuş yetti
Coco bulma yok orası başkasının arazisi zaten))). Acun parayla ve sayıyla coco alıyor zaten dikkat et zaten toplanan kokoklar herkese eşit paylaştırılır.Unluler coco gönuller balık buldu vay be hepsi aynı bölümde gelişti kurgu yok nasılsa
He bunu da savunacan şimdi valla bugunluk yeter diyorum. İlerki haftalarda bu konu yine güncellenecek o zaman savunursun ama ufak hatırlatma ödülü kazanan taraf unlulerdi. Balık yemeseler de olurdu.Coco bulma yok orası başkasının arazisi zaten))). Acun parayla ve sayıyla coco alıyor zaten dikkat et zaten toplanan kokoklar herkese eşit paylaştırılır.
Balık ise acun verse herkese eşit verilir
Semih ilk 3 de vardır. Ben bu performansta finalde görmek istemiyorum ütopya da da köftecisi vardıYarışmanın finali şimdiden belli Semih-Atakan finali olacak.Biz boşuna izliyoruz bir nevi
Reisin birde kebap salonu vardı
İşine geleni aliyorsun işine gelmeyenleri almiyorsun))) geçen haftada ünlüler kazandı ve ünlüler daha büyük balık vurmuşlardı ve atakan zıpkını kırdım demişti doğal olarak bu hafta balık vuramadilar. neden geçen hafta bu komplo teorisini üretmedin))))He bunu da savunacan şimdi valla bugunluk yeter diyorum. İlerki haftalarda bu konu yine güncellenecek o zaman savunursun ama ufak hatırlatma ödülü kazanan taraf unlulerdi. Balık yemeseler de olurdu.
Buyuk balık vurduk zıpkın kırılmış olsun kucuk balık verelim bişey olmamiş olsun bahane saydırtma bana bulurum hiç üşenmemİşine geleni aliyorsun işine gelmeyenleri almiyorsun))) geçen haftada ünlüler kazandı ve ünlüler daha büyük balık vurmuşlardı ve atakan zıpkını kırdım demişti doğal olarak bu hafta balık vuramadilar. neden geçen hafta bu komplo teorisini üretmedin))))
Kafa koymuşum kurgu diye.. Bu kadar kurguysa niye izliyorsun anlamadım))) yukarıdaki kurgunun tersi oldu geçen hafta onada bir kurgu bul))) Adamlar hem ödül hemde büyük balık vurdu.. Geçen hafta Kurgu olsa balık tutmadan bugün ağin kaybolması gibi zıpkın da balık tutmadan ucardi... Bak bugün ağ kayboldu bırak büyük balığı ufak bile yok))))Buyuk balık vurduk zıpkın kırılmış olsun kucuk balık verelim bişey olmamiş olsun bahane saydırtma bana bulurum hiç üşenmem