Hilmi neyi kazandı?survivor kazandı mı starla da star tv ortak değiller mi? Star tvnin anlaşma politikası acuna neden ters gelsin ki o da böyle bişey yapmasın? Baştan birinci belli değil diyorsun ben de diyorum ki sonradan gösterdiği performansa dayalı yarişmadaki yeri garantileniyor diyorum. Turabi örneğini de verdim zatenAdam sokmalar tavşan atlet gibi düşün finale kalamaz ortalığı karıştırır gider. starda herkesle anlaşma yapıyorlar ve kaldığı hafta boyunca anlaşma .. Baştan birinci belli değil ama kimin birinci olacağı belli çünkü şuana kadar güçlü olan yarışma kazanan birinci oluyor beklenmedik kişiler güç gösterebilir. Mesela Hilmi Cemin kazanacağını kimse tahmin etmemiştir ilk bölümde
Hilmi neyi kazandı?survivor kazandı mı starla da star tv ortak değiller mi? Star tvnin anlaşma politikası acuna neden ters gelsin ki o da böyle bişey yapmasın? Baştan birinci belli değil diyorsun ben de diyorum ki sonradan gösterdiği performansa dayalı yarişmadaki yeri garantileniyor diyorum. Turabi örneğini de verdim zaten
2013 de birinci olmuş. 2012 de yeteneksiz de cıkmış. Acunun yarişması yeteneksiz de...Turabinin yarışması öncesi hilmicem birinci oldu sanirim kafandaki kurguya ters olunca hemen siliyorsun gerçekleri.
Stardaki yarışma endomolun acunla bağı yok zaten foxa transfer oldu
Bunu da verirse 6 oyunun yarısını ondan almış oluyoruz.Yılmaz demek sayı vermek demek.