Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hayırlı Akşamlar :) Reytingler geçen haftaya göre iyi olsa da Vadi standartlarına göre rezil.. Şu maçlardan bi kurtulsak da rahatlasak. Ama reytingler benim için ikinci hatta üçüncü planda. Dünkü kalitede bölümler izleyelim gerisi boş..

reytingler gerçekten bu sezon 6-7 bandına kitlendi ve vadiye göre çok düşük oranlar maçlarda başımıza bela oldu maç olmasa en azından 7 garanti alırdık 2 hafta daha fenerin maçları var elensede kurtulsak
son 2 bölümün hakkı değil bu oranlar yazık oluyor

reytingler gerçekten bu sezon 6-7 bandına kitlendi ve vadiye göre çok düşük oranlar maçlarda başımıza bela oldu maç olmasa en azından 7 garanti alırdık 2 hafta daha fenerin maçları var elensede kurtulsak
Ahahaha elense de kurtulsak :A

Fazlası adamı öldürür. Yok böyle birşey :)

Ahahaha elense de kurtulsak :A

Fazlası adamı öldürür. Yok böyle birşey :)
vadiyi etkiliyor aga ben bilmem ülke puanı falan elensin :D şansa braga çıktı sağlam bi takım çıksaydı banko elenmişti büyük ihtimal bu turu da geçecekler vay arkadaş vadiye rahat yok :d
üstad coşturuyor en sevdiğim türkü elif dedim

vadiyi etkiliyor aga ben bilmem ülke puanı falan elensin :D şansa braga çıktı sağlam bi takım çıksaydı banko elenmişti büyük ihtimal bu turu da geçecekler vay arkadaş vadiye rahat yok :D
üstad coşturuyor en sevdiğim türkü elif dedim
Aga benim de bir yanım elensin diyo da bir yanım da gidebildiği yere kadar gitsin istiyor (ama kupayı almasınlar tabi :A) @-KADİR- ve @china_shangai abi bize kızacak :F

daha 1 gün olmadan 20 saatte 414.284 kez izlendi bölüm resmi youtube kanalında

2 maç garanti var rakibe göre 2 maçımız daha olabilir

Aga benim de bir yanım elensin diyo da bir yanım da gidebildiği yere kadar gitsin istiyor (ama kupayı almasınlar tabi :A) @-KADİR- ve @china_shangai abi bize kızacak :F
bu sene o iş zor eufa liginde şampiyonlar ligi takımları var bu turdan sonrası malesef zor görünüyor gidebildiğimiz yere kadar gidecez artık

bizim müzeye giremez o :D

aga kupayı biz ligi bjk alsa uefadan da elenseniz süper olur :D ama bize kupada çakabilirsiniz o kadar dandik bir kadromuz var ki iddaalı konuşamıyorum :D
aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış derler aga hayal kur tabi :D valla futbol bu şu an 3 kulvarda ilerlesekde bir ay sonra bakmışssın 3 te 0 yapmışız olabilir

aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış derler aga hayal kur tabi :D valla futbol bu şu an 3 kulvarda ilerlesekde bir ay sonra bakmışssın 3 te 0 yapmışız olabilir
siz finalleri oynayamazsınız aga bence 3de 0 ihtimali var 3 de 2 ihtimali de var ama 3 de 3 ihtimali yok :D