Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Herseyden evvel senarist sart mesela su Filintanin senaristini gozume kestirdim ailem izlerken arada denk geliyorum cok iyi bir senarist olu diziyi ayaga kaldirdi resmen
La ne filintası aga Vadiyi 2003'ten beri izleyen adamlar yazmalı gerisi boş. Ben şu anki senaristlerin bile eski Vadiyi üstünkörü izlediğini düşünüyorum.

eğer seneye de devam ederse kanal d de aga bizim söyleyecek yapacak bişeyimiz kalmaz adamlar kendilerini idama götürüyor der üzülerek sonuçlara bakarız göz var nizam var. youtube da bi günde 500 bin kişi izliyor bırakanların haddi hesabı yok. formüller var bunları uygulamakta panaya kalmış. basacaksın parayı alacaksın sağlam oyuncuları sağlam senaryoyla reklamını basacaksın bak reytingler yükseliyor mu yükselmiyor mu aga bak inan diyorum ufak tefek şeyler bile seyirci kazandırır biz diyoruz yeni seyirci kazanmak zorda eskilerde bizim seyircimiz zaten show tv ye geçelim eski jenerik sadece eski jenerik gelse bile olumlu etkisi olur. ama bunları düşünecek adam lazım.
fragmanlar bile etkileyici değil son bölüm ne kadar müthişti adamlar toplam 3 tane fragman çıkardı 2 sini saymamak lazımda hadi 3 diyelim 3 ünde de aynı şeyler var. fragman reytingi yükseltmede çok çok önemli. hiç unutmam mamoşun öldüğü bölüm fragmanı 1 günde milyonlarca kişi izledi Allah ını seven üzerine toprak atsın repliğini herkes söylüyordu. o kadar etkileyiciydi ki fragman bölüm 4 reyting birden arttı o şaibeli sisteme rağmen 17-18 rtg almıştık. sistem sağlam olsa 22 falan alırdık o bölümle garanti.
fragmanlarda müzik değişikliği bile yok en fzla vadicileri etkiler. bırakmış bir adam izlediğinde vay be fragmana bak der perşembe meraktan açar izler. bu millet perşembe ne izliyor sanıyorsun vadiyi bıraktılar başka birşey mi izliyolar hayır. oranlar ortada 6 reytingle 1.oluyoruz millet perşembe maç varsa maç izliyor vadi izleyen vadi izliyor gerisi hikaye tırı vırı
fragman çıkıyor salı günü bölümden 2 gün önce bu stratejiyle +1 seyirci kazandırman mümkün değil zaten maçlar var işi biraz daha sıkı tutmak lazım 2-3 fragman çıkarmak lazım
evet hepsi doğru aga işte benim güvendiğim meselede burası pana diyorum daha son kurşunlarını atmadı o yüzden şimdilik panik yapmaya gerek yok bölümler böyle olsunda gün birinciliği zaten bizde o kadar da sıkıntı değil ama insan daha yüksek oranlar almasını bekliyor tabi

Herseyden evvel senarist sart mesela su Filintanin senaristini gozume kestirdim ailem izlerken arada denk geliyorum cok iyi bir senarist olu diziyi ayaga kaldirdi resmen
lan git başka konuda öv neyi öveceksen filintaymış şöyle vasat altı dandik dizilerin ismi bu konuda geçmesin

evet hepsi doğru aga işte benim güvendiğim meselede burası pana diyorum daha son kurşunlarını atmadı o yüzden şimdilik panik yapmaya gerek yok bölümler böyle olsunda gün birinciliği zaten bizde o kadar da sıkıntı değil ama insan daha yüksek oranlar almasını bekliyor tabi
ölümüz dirimiz her zaman zirvede :D 6 reytingle 1. oluyoruz güne ambargo koymuşuz kimse reyting alamıyor :kiki:

lan git başka konuda öv neyi öveceksen filintaymış şöyle vasat altı dandik dizilerin ismi bu konuda geçmesin
Ne ovmesi ya ben o diziye gecenlerde hakaret ediyodum ne cabuk unuttun ama senarist degistirdiler ben seyretmiyorum artik ama sensrist diziyi ayaga kaldirdi Dirilisten bile daha merakla bekleniyor

ölümüz dirimiz her zaman zirvede :D 6 reytingle 1. oluyoruz güne ambargo koymuşuz kimse reyting alamıyor :kiki:
harbiden aga ibretlik durum kimleri gömdük kimleri öyle birşey ki gerçekten enteresan kimse ağlamasın yüksek alan dizi yok diye bizde sorarız niye alamıyor diye? gayet de iddialı işler başladı ve hiç oldu vadi nin bu başarısı gerçekten takdire şayan

konu vadi olunca kelimelerin sonu gelmiyor aga :D ulan yarın 3 tane sınavım var daha çalışmaya başlamadım :D
Lisede ben de öyleydim Cuma günü olan bütün sınavlarım diğerlerine oranla kötü geçmiştir öğrencilik hayatım boyunca :D

Ne ovmesi ya ben o diziye gecenlerde hakaret ediyodum ne cabuk unuttun ama senarist degistirdiler ben seyretmiyorum artik ama sensrist diziyi ayaga kaldirdi Dirilisten bile daha merakla bekleniyor
lan olm beni sinir etme başlarım filintana bu konuya filinta falan yazma
boş boş konuşuyorsun 2 reyting alarak izlenmeme rekoru kıran dizi mi merakla bekleniyormuş kim bekliyor ulan
konuyu kapat yoksa ağır konuşacam sevgili dostum

Lisede ben de öyleydim Cuma günü olan bütün sınavlarım diğerlerine oranla kötü geçmiştir öğrencilik hayatım boyunca :D
ben ilkokul lise ve üniversite boyunca hep böyleydim vadi olduğu müddetçe de böyle olmaya devam edecem aga :D ama cuma günkü sınavlardan düşük almıyorum az da çalışsam yetiyor :D

harbiden aga ibretlik durum kimleri gömdük kimleri öyle birşey ki gerçekten enteresan kimse ağlamasın yüksek alan dizi yok diye bizde sorarız niye alamıyor diye? gayet de iddialı işler başladı ve hiç oldu vadi nin bu başarısı gerçekten takdire şayan
vadi farkı deyip geçeceksin aga ötesi yok açık ve net :D rekorlar konuma ekleyecem bunu da :D

vadi farkı deyip geçeceksin aga ötesi yok açık ve net :D rekorlar konuma ekleyecem bunu da :D
aga sana diyorum Vadi mezarlığı diye bir konu açalım :D Arşivleri açarız sıkıntı değil :) Mezarlık bekçisi de seni dikelim geleni geçeni göm :F

@Master.1000 aga koş sonunda 😀

aga sana diyorum Vadi mezarlığı diye bir konu açalım :D Arşivleri açarız sıkıntı değil :) Mezarlık bekçisi de seni dikelim geleni geçeni göm :F
evet o çalışma benimde aklımda gerekirse yıl yıl bölüşelim bunu yapalım bende bunu somutlaştımak istiyorum ortaya devasa sonuçlar çıkacak

ohh şükür ablacım acil şifalar versinn ona rabbimm
ee vadiyi beğendinizmi @takas @-KADİR-
beğendik tabi dehşetül vahşetti :D
aga dur bakalım öyle bir konuyu zamanı gelince açacaz ama çok kapsamlı bir araştırma lazım

neyse agalar herkese iyi akşamlar artık ders çalışmam lazım itaatsizliğin raconunu biz koymadık ama biz uygularız :D

beğendik tabi dehşetül vahşetti :D

aga dur bakalım öyle bir konuyu zamanı gelince açacaz ama çok kapsamlı bir araştırma lazım

neyse agalar herkese iyi akşamlar artık ders çalışmam lazım itaatsizliğin raconunu biz koymadık ama biz uygularız :D

ahh benim takasımmm aynen öyleydi bende beğendimm:D